Klikni za mobilnu verziju

Ac-Zymes

Acidofilne bakterije, probiotici za djecu i odrasle

Prirodni probiotik s 2 milijarde aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus acidophilus u jednoj kapsuli za djecu i odrasle. Smanjuju razinu toksina u crijevima osiguravajući zdravu crijevnu floru koja je preduvjet sveukupnog zdravlja organizma.

Cijena:
122,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Ac-Zymes
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Blagotvorno djelovanje bakterije Lactobacillus acidophilus krije se u činjenici da proizvodi mliječnu kiselinu čime sprečava širenje štetnih crijevnih bakterija, a stvaranjem enzima potpomaže procese varenja i iskorištavanja hranjivih tvari.

Zahvaljujući još jednoj pozitivnoj osobini acidofilusa, a to je da sintetizira antibiotik kolicin, u njegovoj se neposrednoj i daljnjoj mikrookolini razvijaju uvjeti koji su izrazito nepovoljni za obitavanje raznih uzročnika bolesti, poput mikrokoka, klostridija, nekih koli bakterija i gljivica.

Ovaj je antibiotik, u nekim blažim oblicima crijevnih infekcija, dovoljno učinkovit protiv uzročnika infekcija pa je u tim slučajevima liječenje antibioticima nepotrebno.

Acidophilus probiotici pomažu u snižavanju razine kolesterola u krvi, sudjeluju u procesu prerade i asimilacije mliječnog šećera (laktoze), proteina, masti i aminokiselina iz mlijeka. Imaju određenu ulogu i u procesu sinteze vitamina B-kompleksa.

Antibiotici koje uzimamo u obliku tableta ili kapsula uništavaju crijevnu floru i na taj način često dovode do poremećaja njezine ravnoteže. To rezultira bujanjem nekih kvasnih gljivica, poput Candide albicans, koja često izaziva proljev, zatvor ili neke druge smetnje u radu probavnih organa, kao i različite gljivične promjene na plućima, ustima, rukama, nogama, između prstiju, ispod noktiju i u vaginalnoj sluznici.

PAŽNJA!
Kod dispeptičnog proljeva dovoljno je uzimanje acidophilusa tijekom 5-6 dana, kako bi došlo do normalizacije crijevne flore. Kod gljivičnih infekcija dubljih slojeva tkiva (u dermatologiji i ginekologiji) uz lokalno liječenje, nakon prestanka lokalnog tretmana, još nekoliko mjeseci treba primjenjivati dozu održavanja acidophilusa, odnosno uzimati 1-2 kapsule dnevno.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Aktivni Lactobacillus acidophilus 2 milijarde
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema preporuci stručne osobe.

Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 122,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 kapsula po 320 mg = 32,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita vitamini-hr online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF