Klikni za mobilnu verziju

Ac-Zymes Plus

Probiotici, prebiotici i Inulin za jači imunitet i crijevnu foru

Proizvod AC-Zymes Plus sadrži 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u jednoj kapsuli. 6 vrsta koje naseljavaju tanko i debelo crijevo - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum i Bifidobacterium breve.
Sadrži i fruktooligosaharide – prebiotička vlakna koja služe kao izvor hrane korisnim crijevnim bakterijama čime se potiče njihov rast i opstanak u crijevima, kao preduvjet zdravlja tankog i debelog crijeva.

Cijena:
270,49 Kn (1€=7.53)
35,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Ac-Zymes Plus
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

U crijevima živi otprilike 400 - 500 vrsta bakterija, a smatra se da postotak korisnih crijevnih bakterija naspram onih štetnih bi trebao iznositi cca. 85%. Alarmirajući podatak istraživanja je da broj korisnih bakterija u debelom crijevu modernog čovjeka često ne prelazi 12%.

Blagotvorno djelovanje bakterije Lactobacillus acidophilus krije se u činjenici da proizvodi mliječnu kiselinu čime sprečava širenje štetnih crijevnih bakterija, a stvaranjem enzima potpomaže procese varenja i iskorištavanja hranjivih tvari.

K tome, ovi probiotici su nadopunjeni prebioticima (inulinom) koji izravno pomažu rast korisnih bakterija.

Prirodni probiotici imaju višestruku zadaću - sprečavaju razmnožavanje drugih štetnih mikroorganizama, pomažu razgradnju te upijanje mikro i makro hranjivih tvari (posebno mineralnih soli), potiču kretnje crijeva, sudjeluju u metabolizmu lijekova, pomažu u snižavanju razine kolesterola u krvi, sudjeluju u procesu prerade i asimilacije mliječnog šećera (laktoze), proteina, masti i aminokiselina iz mlijeka.
Mogu sintetizirati i neke vitamine (K, B, folna kiselina) te utječu na jačanje imuniteta.

Antibiotici koje uzimamo u obliku tableta ili kapsula uništavaju crijevnu floru i na taj način često dovode do poremećaja njezine ravnoteže.

To rezultira bujanjem nekih kvasnih gljivica, poput Candide albicans, koja često izaziva proljev, zatvor ili neke druge smetnje u radu probavnih organa, kao i različite gljivične promjene na plućima, ustima, rukama, nogama, između prstiju, ispod noktiju i u vaginalnoj sluznici.

Zašto Ac-Zymes Plus

Proizvod AC-Zymes Plus zamišljen je kao dugoročna nadopuna svima koji pate od IBS-a i čiji stresni način života uzrokuje disfunkciju crijeva.

Svakako ga preporučamo nakon antibiotske kure ili onima koji žele spriječiti pojavu proljeva tijekom putovanja, kao i pomoći oporavak nakon proljeva uzrokovanog infekcijom.

Također se preporučuje u slučajevima povećanog stresa, napetosti i alergija.

Probiotici omogućavaju bolji rast i razvoj djece, korisni su kod upalnih bolesti crijeva, umanjuju znakove alergije i preosjetljivosti na hranu, kemijske tvari i čimbenike iz okoliša, pomažu u sprečavanju osteoporoze, pomažu u čišćenju jetre i kao pomoć kod mršavljenja, reguliraju pokretljivost crijeva, pomažu u uklanjanju teških metala i ostalih štetnih tvari koje dospijevaju u hranu, sprečavaju nastajanje neugodnog zadaha iz usta, koji je čest pratilac dispepsija uslijed poremećaja crijevne flore te pomažu kod rješavanja akni i drugih kožnih poremećaja.

PAŽNJA!
Kod dispeptičnog proljeva dovoljno je uzimanje Ac-Zymes Plus tijekom 5-6 dana, kako bi došlo do normalizacije crijevne flore. Kod gljivičnih infekcija dubljih slojeva tkiva (u dermatologiji i ginekologiji) uz lokalno liječenje, nakon prestanka lokalnog tretmana, još nekoliko mjeseci treba primjenjivati dozu održavanja acidophilusa, odnosno uzimati 1 kapsulu dnevno.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Probiotičke kulture:
od toga:
167 mg (6 milijardi CFU)
Lactobacillus acidophilus 1 milijarda
Lactobacillus bulgaricus 1 milijarda
Lactobacillus plantarum 1 milijarda
Lactobacillus rhamnosus 1 milijarda
Bifidobacterium longum 1 milijarda
Bifidobacterium breve 1 milijarda
Vlakna inulina (iz korijena cikorije, Cichorium intybus) 200 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema preporuci stručne osobe.

Pakiranje: 60 kapsula
Cijena: 35,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Ukoliko imate neku od ozbiljnih gastrointestinalnih bolesti (npr. Chronovu bolest), molimo vas prije uzimanja posavjetujte se sa liječnikom ili stručnom osobom.

Neto količina: 60 kapsula po 588 mg = 35,28 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF