Klikni za mobilnu verziju

Organic Acai

Acai sok za zdravo mršavljenje

Biološki uzgojen Acai prerađen u sok unutar nekoliko sati od branja, jamči izuzetno visok postotak antioksidansa po kojima je ovaj sok postao poznat. Mjereno u ORAC jedinicama, acai ima vrijednost 102.700, dok jabuke za usporedbu imaju 6.681 ORAC jedinica.
Acai voće je bogato vlaknima, a sadrži vrlo malo šećera, stoga je ovaj acai sok idealan za zdravo mršavljenje!

Cijena:
40,90 € (1€=7.53)
308,16 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 473 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Organic Acai
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Acai je plod bobičastog voća iz amazonske prašume koja je iznimno bogata antioksidansima, osim toga sadrži i vitamine B1, B2, C i E, niacin, željezo, kalij, fosfor, kalcij i razne aminokiseline.

Domoroci su acai voće koristili u uklanjanju raznih bolesti i tegoba: kožnih problema, menstrualnih bolova, probavnih tegoba, dijabetesa, srčanih bolesti i raznih vrsta raka.

Naš proizvod posjeduje ekološki certifikat, jer je podrijetlom iz uzgajališta s kontroliranom ekološkom proizvodnjom.

Zašto odabrati organski Asai sok?

Acai sok ima izuzetan antioksidativni učinak i utjecaj na zdravo funkcioniranje tijela te ga s pravom možemo zvati supervoće.

Sok se pohranjuje u bočice kako bi se osigurao najučinkovitiji oblik.
Organski Acai sok - 100 posto organskog sastava.

Proizvod ne sadrži bilo kakvo drugo voće, dodatne šećere, umjetna sladila, boje ni pojačivaće okusa.

Acai se proizvodi i obrađuje na organskim farmama, bez zagađenja gnojivima, pesticidima i drugim kemikalijama. To znači duži period sazrijevanja, ali voće na kraju procesa sadrži više hranjivih tvari i bogati okus, proces ne zagađuje tlo, a u isto vrijeme brinemo o budućnosti naše djece.

Kome preporučujemo Organic Acai?

  • Ljudima koji trebaju snažnu antioksidativnu zaštitu (zbog oksidativnog stresa), posebno pušači, osobama sa stresnim načinom života i onima koji su nepravilno hrane, stanovnicima zagađenih područja i za sve one koji redovito konzumiraju alkohol
  • svakome tko želi ispravno nadopuniti svoj metabolizam (sa visokim razinama inzulina, smanjena tolerancija glukoze, pretilost, povišeni krvni tlak, povišene razine triglicerida i kolesterola)
  • ljudima koji su u potrazi za ukusnim dodacima organskog podrijetla u smanjenju tjelesne težine
  • kako bi se povećala otpornost organizma
  • za uravnoteženo funkcioniranje tijela.

Jeste li znali ?
Jeste li znali da acai u roku od 24 sata nakon branja izgubi većinu svojih prehrambenih sposobnosti pa se odmah mora preraditi u pire ili sok ?

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 30 ml soka: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Sok ploda asai-a iz organskog uzgoja (Euterpe oleracea) 25010 mg
Koncentrat soka jabuke iz organskog uzgoja (Malus domestica) 3130 mg
Koncentrat soka slatke trešnje iz organskog uzgoja (Prunus avium) 3185 mg
Doziranje/Upotreba:
1x30 ml (2 jušne žlice) dnevno, pomiješati sa vodom i popiti ili prema savjetu stručne osobe. Dobro protresti prije primjene.

Pakiranje: 473 ml.
Cijena: 308,16 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 473 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF