Klikni za mobilnu verziju

Sada se napokon možete opustiti

OrganiCare paket (OrganiCare 3+1 gratis + dar kozmetička torbica)

Akcija traje do 15.03.3016.

OrganiCare paket 3+1 akcija + torbica gratis

Osnovni aktivni sastojci naša četiri proizvoda za njegu tijela i kose: (gel za tuširanje i losion za tijelo, šampon i regenerator za kosu) su Aloe vera, maslinovo ulje, ulje pšeničnih klica, lavanda, ružmarin i karite (shea) maslac.

Paket sadrži:

  • 1 x 250 ml OrganiCare gel za tuširanje
  • 1 x 250 ml OrganiCare losion za tijelo
  • 1 x 200 ml OrganiCare šampon
  • 1 x 200 ml OrganiCare regenerator za kosu
  • 1 x kozmetička torbica (plava ili zelena)

Zapalite svijeće, pustite glazbu koju volite, pripremite nešto za grickanje, natočite si piće, napunite kadu vrućom vodom i uživajte u pjenušavoj kupki s OrganiCare gelom za kupanje i tuširanje! Prepustite se bogatoj pjeni i nježnom mirisu, bez ikakvih kemikalija.

Nakon kupke, operite kosu OrganiCare šamponom, i zatim nanesite OrganiCare regenerator. Na kraju na tijelo nježno umasirajte OrganiCare losion za kožu glatku poput svile.

Sada sva četiri proizvoda možete dobiti po posebno povoljnoj cijeni od 277,00kn (3+1 gratis), a kao poklon ćete dobiti i veliku kozmetičku torbicu, dostupnu u dvije boje.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF