Klikni za mobilnu verziju

Aquabelle Day

Regenerativna krema za dnevnu njegu tijela

Sastav proizvoda temeljen je na 3 važna čimbenika:
- prirodni sastojci (ulje jojobe, ulje avokada itd.)
- suvremeni sastojci (ceramidi, vitamini itd.)
- inovacija utemeljena na novoj, revolucinarnoj i patentiranoj tehnologiji: pročišćena voda sa smanjenim sadržajem deuterija (DD voda - Decreased Deuterium Water)

Cijena:
94,18 Kn (1€=7.53)
12,50 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 50 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita kremu za dnevnu njegu tijela
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Opis proizvoda

Osnovni aktivni sastojak kreme je ceramid, koji obnavlja kožu time što poboljšava održavanje vlažnosti. Poboljšava elastičnost kože, pa prema tome smanjuje bore i osigurava djelotvornu zaštitu od štetnog djelovanja okoline.

Drugi važan sastojak je E vitamin, dobro poznati antioksidans, koji učinkovito štiti stanice od štetnih oksidativnih procesa, prirodno vlaži kožu i ima antiupalno djelovanje. Pomaže koži da zadrži svježinu i vitalnost.
Ulje avokada i jojobe hrane suhu kožu. Preporučujemo korištenje kreme za dnevnu njegu, ali i kao dobru podlogu za šminku.

O DD Vodi!

Deuterij je jedan od izotopa vodika. Većina prirodnog vodika sadrži jedan proton u jezgri. Takav atom označen je kao 1H. U drugim slučajevima, jezgra sadrži jedan proton i jedan neutron, ili jedan proton i dva neutrona. Prvi se naziva deuterij i označava se kao 2H ili D, a drugi, čija jezgra sadrži jedan proton i dva neutrona, naziva se tricij označava kao 3H ili T.

U našem klimatskom pojasu, površinske vode sadrže 150 ppm deuterija. Oborinske vode na području Ekvatora sadrže 155 ppm, dok sjeverni dio Kanade ima 135-140 ppm. Količina varira ovisno o paraleli, ali i o nadmorskoj visini (uz područje mora je 150 ppm, a na visini od 2000 m 130 ppm). Količina izmjerena u vodi direktno je proporcionalna sadržaju deuterija u organizmima na tom području.

Koncentracija deuterija u tijelu odrasle osobe iznosi otprilike 12-14 mmol/l. lako se to ne čini puno, u usporedbi sa sadržajem drugih vitalnih elemenata ispada da je deuterija 6 puta više od kalcija i 10 puta više od magnezija. Nekoliko različitih eksperimenata potvrdilo je da se voda sa smanjenim udjelom deuterija može slobodno koristiti te da nema nikakav toksičan učinak. Upravo suprotno, takva voda ima blagotvorno djelovanje na diobu stanica. Što je manja koncentracija deuterija u vodi, biti će i sporija dioba stanica, a to znači da je i proces starenja usporen. K tome, uz bržu diobu stanica raste i mogućnost nekontroliranih dioba.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Doziranje/Upotreba:
--

Pakiranje: 50 ml.
Cijena: 12,50 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 50 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF