Klikni za mobilnu verziju

Aquabelle Night

Noćna hranjiva krema za tijelo

Sastav noćne kreme temeljen je na 3 važna čimbenika:
- prirodni sastojci (ulje jojobe, ulje avokada itd.)
- suvremeni sastojci (ceramidi, vitamini itd.)
- inovacija utemeljena na novoj, revolucinarnoj i patentiranoj tehnologiji: pročišćena voda sa smanjenim sadržajem deuterija (DD voda - Decreased Deuterium Water)

Cijena:
94,18 Kn (1€=7.53)
12,50 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 50 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Noćnu kremu
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Opis proizvoda

Poseban sastojak ove kreme je emulzija koju čine DD voda i Squalan (esencija maslinovog ulja). To je jedinstvena emulzija koja je istovremeno ulje u vodi i voda u ulju, što ima trenutačan hidratizirajući i hranjiv učinak. Aktivni sastojci postepeno prodiru u kožu čime se ostvaruje duboka hidratacija.

Ulje avokada hrani i pomlađuje suhu kožu te ima sjajan učinak i na zrelu kožu. Zahvaljujući vitaminima E i A može se nanositi ne samo na suhu već i na problematičnu kožu (primjerice psorijatičnu). Idealna je za noćnu njegu tijela.

O DD Vodi!

Deuterij je jedan od izotopa vodika. Većina prirodnog vodika sadrži jedan proton u jezgri. Takav atom označen je kao 1H. U drugim slučajevima, jezgra sadrži jedan proton i jedan neutron, ili jedan proton i dva neutrona. Prvi se naziva deuterij i označava se kao 2H ili D, a drugi, čija jezgra sadrži jedan proton i dva neutrona, naziva se tricij označava kao 3H ili T.

Koncentracija deuterija u tijelu odrasle osobe iznosi otprilike 12-14 mmol/l. lako se to ne čini puno, u usporedbi sa sadržajem drugih vitalnih elemenata ispada da je deuterija 6 puta više od kalcija i 10 puta više od magnezija.

Vlažnost kože važna je iz više razloga, ne samo iz estetskih. Tako samo već u osnovnoj školi naučili da je: "Koža prva crta obrane našeg tijela." Sprečava štetne tvari iz okoline da uđu u naše tijelo, ali isto tako sprečava i prebrzo isparavanje vode iz tijela.
Tijekom dana, vlažnost kože se kontinuirano smanjuje, stoga je jedan od najvažnijih koraka kod kozmetičkih tretmana odgovarajuća hidratacija kože.

Za optimalnu hidrataciju vrlo je važan unos tekućine, kao i pravilno čišćenje kože, te korištenje kvalitetnih krema, jer vlažnost kože možemo održati samo kombinacijom svih tih čimbenika.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Doziranje/Upotreba:
--

Pakiranje: 50 ml.
Cijena: 12,50 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 50 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF