Klikni za mobilnu verziju

Aquarion

Uređaj za filtiranje, alkalizaciju i ionizaciju vode

Uređaj Aquarion proizvodi pročišćenu, alkalnu ioniziranu, aktivnu vodu. Voda koja je oslobođena teških metala, klora i kemikalija, vodu bogatu kisikom, koja lakše prodire u naše stanice te takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva. Njegova najveća prednost je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizirane vode možemo vrlo uspješno suzbiti kiselost organizma.
Vanjskom uporabom zakiseljene vode možemo tretirati kožne promjene kao i velik broj različitih bolesti. Vrlo je važno spomenuti da uređaj osim same ionizacije proizvodi vodu za piće koja pomaže u zaštiti i ponovnom uspostavljanju zdravlja.

Cijena:
18.451,99 Kn (1€=7.53)
2.449,00 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 1 kom.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Alkalizator vode Aquarion
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Opis proizvoda

Alkalna voda je naziv koji se koristi kako bi se opisala idealna voda za piće koju pruža priroda.
Činjenica koju smo naučili još u osnovnoj školi jest da voda čini čak 70% našeg tijela. Ta voda mora se obnoviti svakih pet do deset dana.
Uz kisik, voda je jedan od najvažnijih elementa na zemlji za održavanje života. Za sve što tijelo čini potrebna mu je voda. Voda izgrađuje, regulira, prenosi, čisti i pomaže hraniti svaki pojedini dio tijela. Kvaliteta vode koju pijemo može značajno utjecati na naše zdravlje i upravo zato od životne je važnosti piti samo najčišću i najkvalitetniju vodu.

Redovito pijenje Alkalne ionizirane vode:

 • poboljšava hidrataciju stanica te ubrzava izlučivanje toksina iz organizma
 • smanjuje se suvišna količina kolesterola u krvi
 • pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
 • sportašima i rekreativcima pospješuje apsorpciju kisika u krvi te se ubrzava i skraćuje vrijeme oporavaka poslije povećane tjelesne aktivnosti
 • pomaže u regulaciji razine šečera u krvi
 • regulira krvni tlak te ga dovodi u ravnotežu
 • rješavamo se osjećaja umora, premorenosti i pospanosti
 • zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja

Kod Aquariona voda prvo prolazi kroz mehanički filter koji odvaja veće nečistoće. Uređaj ima unutarnji filter debljine 0,01 µm koji iz vode uklanja viruse i bakterije. Osim toga prisutni mineral turmalin zbog svojih jedinstvenih značajki obogaćuje vodu ionima. Nakon filtracije slijedi ionizacija, koja se odvija u titan/platinastoj posudi između dvije elektrode. Elektrode i unutrašnji dio posude odvojeni su posebnom membranom.
Uređaj možemo sami podesiti i na taj način odrediti da li želimo alkaliziranu ili zakiseljenu vodu, koju onda možemo koristiti u različite svrhe.

Biostone filter

U Aquarionu se nalazi najsuvremeniji filter za filtriranje vode, Bio-stone filter. Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, s time da ne mijenja okus i miris vode.
Bio-stone filter je 0.01 mikronski filter, to je višefazni filter od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina. Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrvene valove, ujedno smanjuje površinsku napetost vode. Bio-stone filter vraća u vodu za zdravlje neophodne minerale: kalcij,magnezij i kalij.

Aquarion je patentiran tako da se sam čisti i u njemu se ne nakupljaju nečistoće. Savršeno čista voda iz Aquariona rezultat je višestrukog filtriranja, dekloriranja i električne separacije vode, gdje se voda dijeli na alkalnu ioniziranu i kiselu vodu. Ujedno ima opcija gdje možete dobiti samo profiltriranu čistu vodu bez električne separacije.
Alkalna ionizirana voda ima detoksikacijska svojstva i ljekovito djelovanje, jer utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina, što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja stanica, tkiva i organa. Kisela voda koju proizvodi Aquarion vrlo je dobra za našu kožu, za dezinfekciju raznih površina i zalijevanje biljaka.


 

Za detalje nas kontaktirajte na: 091 47 44 444

Garancija na uređaj - 12 mjeseci.
Filter se vrlo jednostavno mijenja nakon 5000 litara (indikator).
Jednostavno spajanje na slavinu. (U paketu se nalaze kompletna HR uputstva te DVD sa primjerima). Postoji mogućnost i naše montaže.


DODATNE KORISTI ALKALNE VODE


Smanjenje težine

Tijelo stvara masne stanice kako bi uhvatile i neutralizirale kiseline u sustavu.

 • Moderna prehrana koja se temelji na mesu, pekarskim proizvodima i napitcima poput kave, čaja, zaslađenih sokova i alkoholu je krajnje kisela.
 • Neke kiseline izbacujemo kroz urin, probavu i znoj, ali neke kiseline poput mliječne kiseline ostaju u organizmu.
 • Preostale kiseline u tijelu razaraju zdravo tkivo, pa se tijelo od toga štiti tako što stvara prirodne spremnike masnoće.
 • Masne stanice vežu se za kiseline posljedica toga je pretjerana težina.

Tradicionalne metode smanjenja težine nemaju zadovoljavajuće rezultate:

 • Smanjenje veličine obroka samo minimalno umanjuje unos kiselina.
 • Smanjenjem kalorija neće umanjiti kiselost u tijelu i može ju povećati ako su uključene veće količine kiselih pića.
 • Smanjenje unosa masnoća u prehrani neće smanjiti kiselost u tijelu.
 • Vježbanje pojačava stvaranje kiselina, kao što je mliječna kiselina. Brojne kiseline izlaze iz tijela znojenjem, ali neke se zadržavaju u organizmu i uzrokuju bol u mišićima.

Konzumiranjem alkalne vode tijelo se oslobađa od masnoća i dovodi do gubitka na težini.

 • Alkalna voda može smanjiti kiselost u tijelu i zaustaviti nakupljanje masnoća.
 • Mikro skupine ionizirane vode pomažu ispiranju kiselina i toksina iz organizma.
 • Kada masne stanice više nisu potrebne, tijelo će ih eliminirati a masnoća će se otopiti.

Zdravo tijelo uzrokuje gubitak težine, a ne suprotno.

 • Zdravo tijelo bez kiselina povratit će svoju prirodnu, idealnu težinu.
 • Oslobođeni od toksina, stanice u tijelu, tkivo i organi bit će zdraviji.
 • Oslobođeno od toksina i kiselina tijelo ima više energije i vitalnosti.

Alkalna voda pomaže protiv starenja

Alkalna voda negativnog je naboja i prirodni je antioksidans. Antioksidansi smanjuju štetu koju na staničnoj i razini DNA čine slobodni radikali.

Postajati starijim i starjeti nije ista stvar.

 • Postajati starijim vezano je uz protok vremena.
 • Starenje je vezano uz raspadanje tkiva u tijelu.
 • Vanjski znakovi starenja uključuju bore, pogrbljivanje i sijedu kosu.
 • Postajati starijim samo po sebi ne uzrokuje starenje.

Starenje je posljedica štete na tkivu tijela od organskih kiselina ili aktivnog kisika (slobodnih radikala).

 • Organske kiseline u tijelu razaraju tkivo, uzrokuju starenje i sa starosti povezane bolesti.
 • Uobičajeni rezultat otpada u tijelu uključuje octenu kiselinu, ugljičnu kiselinu, masne kiseline, mliječnu i mokraćnu kiselinu.
 • Aktivni kisik (slobodni radikali) uzrokuje štetu na molekulama unutar stanica u tijelu.
 • Slobodni radikali vezuju se uz brojne bolesti, uključujući i karcinom, artritis, aterosklerozu, Alzheimerovu bolest i dijabetes.

Dodatne koristi alkalne vode:

Alkalna voda pomaže regulaciji vašeg psihičkog stanja. Ovo su neki primjeri u kojim to uvjetima alkalna voda može pomoći:

 • Gastrointestinalna fermentacija: Ako pijete alkalnu vodu na prazan želudac, to će vas učiniti smirenijim i bit će vam ugodnije.
 • Konstipacija (zatvor): Pijte alkalnu vodu prije jela i to će hidratizirati vaša crijeva i poboljšati njihovo stanje.
 • Probavne smetnje (proljev): Budući da se od proljeva može brzo dehidrirati, alkalna će vas voda s tri puta većom koncentracijom molekula vode održati hidratiziranim i umanjiti neugodnost.
 • Visoki ili niski krvni tlak: Alkalna voda pomoći će regulaciji vašeg krvnog tlaka ako vodu pijete jedan sat prije jela.
 • Dijabetes: Pijte tri čaše ili više na prazan želudac.
Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Pakiranje: 1 kom.
Cijena: 2.449,00 €
Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF