Klikni za mobilnu verziju

Bee Power

Za jačanje imuniteta kod svih uzrasta

Matična mliječ koncentrat (1 kapsula odgovara 150 mg svježe matične mliječi) poznati je imunostimulans za sve uzraste, jača živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost.
Posebno dobro djeluje kod djece i starijih te kod radom iscrpljenih ljudi. Pomaže i za zdravlje koštanog sustava, naročito poslije ozljeda i prijeloma.

Cijena:
75,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 50 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Matičnu mliječ - Bee Power
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Matičnu mliječ proizvode pčele radilice, izdvajajući iz svojih žlijezda slinovnica punovrijedne sastojke namijenjene prehrani matice. Matice, zahvaljujući matičnoj mliječi žive čak pedeset puta duže od običnih pčela radilica i sposobne su svakodnevno proizvesti jaja u količini koja premašuje njihovu tjelesnu težinu.

Matična mliječ od davnina je cijenjena kao jedan od najboljih životnih eliksira, koristi se za jačanje imuniteta, održava zdravije i ljepotu, normalizira tjelesne funkcije, štiti od infekcija te povećava izdržljivost i energiju. Opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo.
Pritom su naročito važni sastojci amino i gama globulin koji pomažu organizmu pobijediti infekcije.

Ova super hrana sadrži i dragocjene sterolne komponente, acetilkolin i spojeve s fosforom, tvari važne za funkciju nervnog sustava. Stoga je konzumiranje matične mliječi važno za sve one koji pate od kroničnog umora i nervne napetosti.

Matična mliječ sadrži i važne masne kiseline od kojih su neke ključne u procesima rasta, regulacijskim procesima metabolizma te imunološkom sustavu. Značajan je sadržaj RNA i DNA te želatine koja je prekursor za stvaranje kolagena i vezivnog tkiva, što matičnu mliječ čini izvrsnom nadopunom za zdravlje zglobova i hrskavice. Kako je kolagen anti-aging element, tako je i matična mliječ uz vitamin C poželjna hrana za održavanje ljepote.

Kome preporučujemo matičnu mliječ?

Preporučujemo svim dobnim skupinama.
Kod djece potiče rast i razvoj, pomaže kod anemije, potiče funkciju pamćenja i sposobnost učenja.

Kod odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice, dajući im faktore za regeneraciju, obnavlja reproduktivne funkcije, pomaže kod steriliteta, upale mjehura i astme, jača imunitet i živce te pomaže u prevladavanju stresa. Također tonizira i pomlađuje kožu, doprinosi zdravlju zglobnog i koštanog sustava itd.

Jednom riječju, matična mliječ je pravi dar prirode za održavanje zdravlja, ljepote i mladosti.

PAŽNJA!
Obzirom da matična mlječ nastaje iz mješavine cvjetnog peluda, meda i sekreta pčelinjih žlijezda slinovnica u rijetkim slučajevima može doći do reakcija kod osoba koje pate od peludnih alergija.
Radi najbolje apsorpcije preporučuje se uzimanje ove superhrane na prazan želudac ili s medom, jer je tako mnogo djelotvornije. Proizvod ne izlagati toplini zbog osjetljivosti aktivnih tvari.
Bee Power, matičnu mliječ u kapsulama (koncentrat) preporučamo koristiti u intervalima (2 tjedna po jednu kapsulu, zatim 2 tjedna pauza, pa opet korisiti 2 tjedna itd.)...

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Matična mliječ (ekvivalent dozi od 150mg svježe matične mliječi) 50 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 50 kapsula
Cijena: 75,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 50 kapsula po 550 mg = 27,50 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF