Klikni za mobilnu verziju

Bio-Stone filter

Zamjenski filter za Aquarion

Bio-stone filter je 0.01 višefazni mikronski filter, od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina.
Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu s time da ne mijenja okus i miris vode.

Cijena:
600,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 1 kom.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi Aquarion zamjenski filter
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Opis proizvoda

U Aquarionu se nalazi najsuvremeniji filter za filtriranje vode, Bio-stone filter. Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, s time da ne mijenja okus i miris vode.

Bio-stone filter je 0.01 mikronski filter, to je višefazni filter od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina. Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrvene valove, ujedno smanjuje površinsku napetost vode.

Bio-stone filter vraća u vodu za zdravlje neophodne minerale: kalcij,magnezij i kalij.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Pakiranje: 1 kom.
Cijena: 600,00 Kn
Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF