Klikni za mobilnu verziju

Liquid Chlorophyll

Klorofil djeluje antikancerogeno, protiv bakterija, gastritisa i lošeg zadaha

Tekući klorofil izuzetno može biti koristan kod problema sa gastritisom i Helicobacter Pylori ..., želučanih čireva, zacjeljivanje rana, a koristi se i za uklanjanje zadaha i neugodnih tjelesnih mirisa.
Jedna boca koncentrat CaliVita Liquid Chlorophyll 473 ml. dovoljna je za 90+ dana. Certificiran proizvod FDA, cGMP. Kupujte certificirane proizvode provjerenog proizvođača.

Cijena:
300,63 Kn (1€=7.53)
54,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 473 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi Klorofil
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Mnoge antimutagene tvari do sada su pronađene u voću i povrću, a od svih do sada poznatih tvari iz riznice prirode, najsnažnije antikancerogeno svojstvo bez ikakvih nuspojava ima klorofil / klorofilin.

Proizvod sadrži klorofilin tj. sol bakra i klorofila izoliranog iz djeteline lucerne, koji je odličan i koristan za općenito zdravlje organizma.

Klorofilin, najjača prirodna zaštita od kancerogenih tvari

Klorofilin (tekući klorofil) je tvar koja se danas smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta.

Ova je tvar sposobna tvoriti čvrste veze sa kemikalijama za koje se zna ili se sumnja da mogu prouzročiti rak - poliaromatski ugljikovodici pronađeni u cigaretnom dimu, heterociklički amini u prženom i kuhanom mesu te aflatoksin-B1 (opasni mikotoksin iz plijesni na namirnicama).
Klorofilini su i među najjačim ikada otkrivenim antioksidativnim tvarima.

Klorofil se preporučuje i oboljelima od reumatskog artritisa, kod problema sa cirkulacijom, kod osoba koje se često osjećaju iscrpljene i umorne.

Među ostalim vrlinama, ova tvar čini stanice otpornijima na djelovanje bakterija, potiče zacjeljivanje rana (kod želučanih problema, gastritis i Helicobacter Pylori...), a koristi se i kod problema želučanih čireva.

Klorofil se danas koristi i za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa, tj. kao prirodni unutarnji deodorans, pri čemu se koristi kako za deodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodno jakog mirisa znoja i nogu, tako i za uklanjanje neugodnih zadaha iz usta.

Može se koristiti i za vanjsku upotrebu kod uboda, rana, opeklina (lagano utrljati vatom na oštećeno područje na koži.)

Uz vama najmiliji pohani ili prženi odrezak nemojte zaboraviti uzeti tekući zeleni klorofil koji će Vas zaštititi od heterocikličkih amina i drugih karcinogena koje ste poslužili za ručak.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 5 ml soka (čajna žlica): (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz Alfalfa) 15 mg
Doziranje/Upotreba:
1 čajna žlica dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 473 ml.
Cijena: 54,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Oralnom suplementacijom klorofilina moguća je pojava zeleno obojene stolice i urina te obojenog jezika, što je normalna pojava pri čemu ne treba prekinuti uzimanje. Do sada nisu poznati slučajevi predoziranja.

Neto količina: 473 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF