Klikni za mobilnu verziju

Chromium Max 500

Krom pikolinat za mršavljenje

Krom je neophodan za metabolizam glukoze i masti, pomaže kod dijeta i mršavljenja bez ikakvih nuspojava zbog čega se smatra esencijalnim mikroelementom u suvremenoj prehrani.

Cijena:
146,92 Kn (1€=7.53)
19,50 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Citrimax i krom pikolinat
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Krom je nezamjenjiv u metabolizmu ugljikohidrata, masti i proteina. Neophodan je za djelovanje inzulina, jednog od najznačajnijih hormona koji igra važnu ulogu u formiranju mišićne mase, regulaciji tjelesne težine i funkcioniranju srca i krvnih žila.

On omogućuje ulazak glukoze i aminokiselina, nužnih za energetske procese i sintezu proteina, u stanicu.

Krom pospješuje iskorištavanje aminokiselina, ubrzava sintezu proteina te utječe i na druge metaboličke procese.

Takvo njegovo djelovanje dovodi do povećane izdržljivosti, tijelo se brže regenerira, a produktivnost organizma raste.

Proces starenja i intenzivna fizička aktivnost smanjuju koncentraciju kroma u organizmu.

Manjak kroma može dovesti i do variranja razine šećera u krvi, pojave šećerne bolesti, porasta razine kolesterola u krvi i pojave nekih srčanih oboljenja. Manjak kroma usporava rast, utječe na trajanje životnog vijeka i može biti uzrok impotencije.

Rješenje navedenih problema znanost vidi u korištenju kroma kao dodatka prehrani u obliku tableta ili kapsula.

Krom pikolinat je biološki aktivan oblik kroma čija suplementacija može biti od velike koristi dijabetičarima, pogotovo u početku razvoja bolesti. Međutim, on nije zamjena za inzulin i antidijabetičke lijekove.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Krom pikolinat 60 mcg 150%
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno s vodom uz obrok ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 19,50 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Napomena: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. **Sadrži sirutku koja može uzrokovati alergiju ili preosjetljivost kod osoba intolerantnih na mlijeko.

Neto količina: 100 kapsula po 625 mg = 62,50 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF