Klikni za mobilnu verziju

Culevit

Mješavina aminokiselina i vitamina namjenjena jačanju imuniteta

Culevit se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta te osobama sklonim infekcijama.

Cijena:
249,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 180 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Culevit
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Opasnosti koje vrebaju zbog neadekvatne prehrane, karakteristika su današnjeg vremena. One će dovesti do toga da će značajan dio populacije prije ili kasnije oboljeti uslijed dugogodišnje nepravilne prehrane, slabljenja obrambenog sustava i povećanja broja agenasa koji oštećuju stanicu.

Biokemičar Gyula Kulcsar je tijekom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan specifičan obrambeni sustav pod nazivom Pasive Anti Tumor Defense System (pasivni anti-tumorski obrambeni sustav) koji uništava abnormalne stanice. Taj se sustav temelji na postojanju razlika između metaboličkih svojstava zdravih i patoloških stanica. Zdrave stanice apsorbiraju količine nutrijenata nužne za njihov metabolizam.

Za razliku od njih, tumorske stanice pokušavaju apsorbirati sve raspoložive količine nutrijenata koje se nalaze oko njih, na štetu zdravih stanica. Ovakva pohlepa ne može proći nekažnjeno, jer postoji informacija usađena u memoriju stanice - trenutak zasićenosti hranjivim tvarima (koji je rijetko postizan u davnim vremenima kada se čovjek borio za opstanak).

Tijelo takvoj stanici šalje signal da započne proces vlastitog samouništenja, koji se prenosi molekulama prisutnim u cirkulaciji. Kako se te tvari u velikim količinama apsorbiraju u bolesne stanice, tako se i informacija prenosi na njih. Te tvari započinju proces koji znanstvenici nazivaju programirana stanična smrt ili, stručnije, apoptoza, kojim se uništavaju nepoželjne stanice.

Međutim, što se događa ako neka osoba nema dovoljno zaštitnih tvari u cirkulaciji, odnosno ukoliko duže vrijeme ne unosi 16 zaštitnih molekula?
Tada obrambeni sustav slabi i ne može primjereno štititi organizam. To omogućuje proces propagacije oboljelih stanica, što dovodi do razvoja bolesti. Dakle, u slučaju tumorskih bolesti potrebno je osigurati dobru opskrbu zaštitnim tvarima.
Međusobno pojačavajući učinak, zaštitne tvari antitumorskog pasivnog obrambenog sustava dovode do smrti velikog broja malignih stanica, tako da one postaju žrtve svoje vlastite pohlepe.

PAŽNJA!
Tablete Culevit su dodatak prehrani i kao takve ne mogu biti zamjena za lijekove i druge terapijske metode!

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Energetska vrijednost: / po tableti:
Kalorija (936kJ tj. 223kcal/100g) 4,4kJ tj. 1 kcal / tableta
Proteini (40,19g/100g) 188,89 mg / tableta
Ugljikohidrati (5,1g/100g) 24 mg / tableta
Masti 0 gr.
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C 30 mg 37,5%
Vitamin B6 1 mg 71,5%
Vitamin B2 0,8 mg 57,17%
Biotin 0,08 mg 60%
Arginin 78,39 mg
Fenilanin 33,04 mg
Histidin 31,03 mg
Metionin 29,84 mg
Triptofan 15,32 mg
Tirozin 1,27 mg
Jabučna kiselina 23,47 mg
Adenin 2,26 mg
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 180 tableta
Cijena: 249,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 180 tableta po 470 mg = 84,60 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF