Klikni za mobilnu verziju

Detox Patch

Flasteri za stopala i detoksikaciju organizma od toksina

Detox Patch koristi drevno istočnjačko znanje botanike kako bi pomogao ublažiti, olakšati i ukloniti otrove. To ćete primijetiti već nakon prvog korištenja.
Ako Detox jastučiće-flastere stavite preko noći na stopala, do jutra će bijeli, suhi jastučići postati tamno smeđi ili crni i mokri, a mogu imati i neugodan miris.

Cijena:
207,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 12 kom.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Detoksifikacijske jastučiće
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Detox Patch sadrži posebnu kombinaciju devet biljaka i poludragi kamen turmalin koji prirodno emitira infra crvenu svjetlost koja duboko prodire i opušta.

U istočnjačkoj medicini već se stoljećima smatra da se toksini u tijelu tijekom dana kreću prema dolje tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim dijelovima tijela, primjerice stopalima.
Smatra se da nakupljanje toksina dovodi do raznih degenerativnih bolesti. Primjerice, nakupljanje kiselih toksina u zglobovima uzrokuje reumatizam i artritis. U Aziji postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce.

Stopala su ogledala svih glavnih organa, jer je na tabanima smješteno više od 60 akupunkturnih točaka koje predstavljaju najveće organe u tijelu. U pravilu se gornja trećina stopala povezuje sa organima u gornjoj trećini tijela, luk stopala povezuje se sa središnjim organima, dok se peta povezuje sa organima u donjoj trećini tijela.

Značaj detoksikacije

Toksini iz različitih izvora (pesticidi i umjetna gnojiva koji dospijevaju u hranu i vodu, zagađen zrak, stres) nakupljaju se u našem tijelu.
Danas se proizvode milijuni kemikalija koje se svakodnevno koriste. Sve to dovodi do akumuliranja toksina u tijelu i posljedično pojave umora i bolesti. Zato je za održavnje dobrog zdravlja izuzetno važno učinkovito i redovito izbacivanje toksina iz tijela. To najučinkovitije činimo različitim detoksikacijkim metodama.
Dobri rezultati mogu se ostvariti korištenjem biljnih preparata za čišćenje (Liver Aid, Trimex, Ocean 21, Nopalin), odmaranjem probavnog trakta i jetre postom, čišćenjem i reguliranjem probavnog trakta (Paraprotex, Origano Oil, Acidophilus, Digestive Enzymes), postom i posebnim režimima prehrane uz stručnu pomoć.

Detox Patch jastučići-flasteri nude jednostavno, blago i prirodno čišćenje organizma od toksina

Svako pakiranje ima ljepljivu traku koja se lako lijepi, tako da jastučići prijanjaju uz kožu.
Detox Patch flasteri mogu se staviti na bilo koje bolno ili problematično mjesto kako bi se uklonili toksini iz tog područja, a za najbolje rezultate treba ih istovremeno staviti i na stopala (tabane).

Ovaj period može, ovisno o osobi, trajati dva do tri dana ili dva do tri tjedna, a kod ozbiljnijih bolesti ili veće količine nakupljenih toksina čak i duže. Rezultati će u svakom slučaju biti vidljivi odmah, čim ujutro pogledate jastučiće.

Kad se detoksikacijski jastučići ugriju, pore na koži se otvaraju i nakupljene štetne tvari iz krvi i limfe pod djelovanjem osmotskog tlaka izlaze kroz kožu van. Jastučiće možete staviti bilo kada, ali najbolje je preko noći. Ako imate problema s očima, stavite ih iza uha ili na sljepoočnicu, ali ne direktno na oči ili na otvorene rane.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav:
Phyllostachys bambusoides (ocat bambusa)  
Cupressus macrocarpa (ocat čempresa)
Tourmaline
Artemisia japonica
Achyranthis sp. (korijen achyranthisa)
Paeoniae rubrae
Eleutherococcus senticosus (sibirski ginseng)
Caragana sinica
Platicodon grandiflorum
Agaricus blazei murill (gljiva agaricus)
Doziranje/Upotreba:
Izvadite Detox patch iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku. Jastučić stavite na sredinu trake.
Čvrsto zalijepite Detox patch na taban ili neki drugi dio tijela. Skinite flaster nakon 8-10 sati.

Pakiranje: 12 kom.
Cijena: 207,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 12 komada

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF