Klikni za mobilnu verziju

Digest Ease

Kompleks probavnih enzima biljnog porijekla u tabletama

Digest Ease je kompleks probavnih enzima biljnog porijekla za olakšanje i poboljšanje probave i razgradnju svih komponenti hrane (masti, bjelančevine, laktoza, celuloza, ugljikohidrati). Sprečava truljenje hrane i nastajanje probavnih plinova osiguravajući čist probavni trakt. Ovi enzimi pogodni su i za vegane, vegetarijance...

Cijena:
140,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Digest Ease probavne enzime
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Probavni enzimi su tvari koje pomažu odvijanje kemijskih procesa u organizmu zbog čega ih se naziva i biokatalizatorima. Bjelančevine, masti i ugljikohidrati se dijeljenjem pod utjecajem probavnih enzima razlažu na aminokiseline, masne kiseline i jednostavne šećere, koji su veličinom prikladni za resorpciju i iskorištavanje u ljudskom tijelu.

Ozbiljniji poremećaji mogu nastati kao rezultat manjka ili viška želučane kiseline, manjka probavnih enzima, loše resorpcije u crijevu te konzumiranja hrane koja nadražuje probavni sustav.

Najčešći problemi vezani uz zdravlje probavnog sustava su loša probava, crijevne zaraze, vjetrovi, nadutost i nadimanje te upale (sindrom iritabilnog kolona, ulcerozni kolitis, gastritis, Chronova bolest), nepravilno pražnjenje crijeva (zatvor, proljev) itd.

Smetnje koje nastaju zbog nedostatka enzima mogu se jednostavno riješiti unošenjem nadomjestaka probavnih enzima. Danas se proizvode preparati biljnog porijekla koji u potpunosti probavljaju hranu, čak i vrlo teško probavljivu celulozu.

Multienzimski proizvod Digest Ease sadrži gljivice Aspergillus oryzae. U samo jednoj tableti nalaze se proteaza, amilaza, laktaza, lipaza, celulaza, pektinaza, fosfataza i nukleaza za lakše probavljanje hrane biljnog i životinjskog porijekla. Navedeni sastav preparata djeluje preventivno i olakšava otežanu probavu.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Probavni enzim gljivica Aspergillus oryzae 100 mg
Proteolitička aktivnost....................... ne manja od 600 I.J.
Amilolitička aktivnost:  
Amilaza ne manje od 2400I.J.
Amilomaltaza ne manje od 50 I.J.
Lipaza ne manje od 100 I.J.
Celulaza ne manje od 25 I.J.
Laktaza ne manje od 400 I.J.
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 tablete neposredno prije obroka ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 tableta
Cijena: 140,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 tableta po 350 mg = 35,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF