Klikni za mobilnu verziju

Dostava CaliVita proizvoda

Narudžbe se šalju kurirskom službom InTime od vrata do vrata na željenu adresu. Uobičajeno vrijeme dostave je 1-2 radna dana, a dostava na otoke je 1-3 radna dana.
Za narudžbe iznad 45,00 € usluga slanja je besplatna, a za manje narudžbe trošak dostave iznosi 4,00 €.

NARUČIVANJE

1. Putem web trgovine.

2. Telefonom na 091/47-44-444 ; 095/47-44-777 ;

3. Dolaskom na adresu: Calfit d.o.o., Bednjanska 8A, 10000 Zagreb


PLAĆANJE

1. Pouzećem!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi - (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam naknadno poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet/mobilnim bankarstvom ili u poslovnicama banaka / fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na "info @ vitamini-hr.com" kako bi Vam se proizvodi poslali odmah, u suprotnom paket šaljemo nakon vidljive uplate na izvodu računa.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF