Klikni za mobilnu verziju

Easy Time

Vlakna i odabrane biljke protiv zatvora i nadutosti

Easy Time sadrži vlakna (glukomanan), zatim biljke američku krkavinu i kasiju koje mogu na prirodan način doprinijeti boljoj pokretljivosti crijeva, jer ćete napokon imati redovitu stolicu, bez napora. Uzmite jednu kapsulu navečer i sljedećeg jutra započnite dan s olakšanjem.

Cijena:
185,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi Easy Time
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Kako vam Easy Time proizvod može pomoći?

Proizvod sadrži odabrane biljke i vlakna:
Američka krkavina je biljka koja se koristi od davnina kod probavnih tegoba. Kora ove biljke sadrži antrakinone koji pospješuju pokretljivost crijeva i učinkovito pomaže u situacijama kada blaže metode više ne djeluju.

Kasija ili sena potječe iz Indije, a naziva se još i zlatna kiša zbog prekrasnih grozdova žutih cvjetova. Odavno se koristi za čišćenje crijeva, ali postoje i zapisi o njenom antiparazitskom djelovanju, kao i zacjeljujućim sposobnostima.

Kapsaicin je jedan od sastojka čili paprika. Stimulira želudac da proizvodi više sluzi i tako potiče proces probave. Motorni učinak kapsaicina u crijevima povezuje se s otpuštanjem tvari P iz osjetnih živčanih završetaka u crijevima, a dolazi i do lučenja endorfina, hormona koji ublažavaju bol.

Glukomanan je vrsta vodotopljivog vlakna porijeklom iz biljke Đavolji jezik (Amorphophallus konjac) poznatoj u azijskoj kulturi od davnina. Osobina mu je da, dospijevši u želudac, upija tekućinu i bubri, čime poveća svoj volumen nekoliko puta. Dalje u crijevnom traktu nabubrena vlakna povećavaju volumen stolice čime ona lakše prolazi kroz debelo crijevo. Glukomanan pridonosi mršavljenju te pomaže u regulaciji razine kolesterola u krvi. Uzmite jednu kapsulu navečer i sljedećeg jutra započnite dan s olakšanjem.

Bijeg iz vlastitog zatvora

Što možete učiniti u vezi s tim? Iako zvuči kao kliše, još više pažnje morate posvetiti osnovnim stupovima zdravog načina života: zdravoj prehrani, redovitoj tjelesnoj aktivnosti i zdravoj psihi!

  • U svakodnevnu rutinu uvedite redovito kretanje. Već i 30 minuta hoda dnevno može puno pomoći.
  • Naučite tehnike opuštanja kako bi se lakše nosili s nakupljenim stresom.
  • Jedite manje porcije hrane pet puta dnevno. Jedite hranu bogata vlaknima i koristite integralno brašno umjesto bijelog. Jedite puno voća i povrća, bilo svježeg ili suhog kao i mliječne proizvode. Izbacite kakao, čokoladu i prerađenu hranu siromašnu vlaknima, Osigurajte dovoljan unos tekućine svaki dan.
  • Proučite literaturu na temu probave i crijeva. Istražujte i eksperimentirajte. Budite ustrajni.
  • Koristite pomoć prirode uz pomoć proizvoda koji sadrže biljke i probiotike koji pomažu bolji rad i pokretljivost crijeva.
Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Glukomanan 200 mg
Prah kore američke krkavine (Rhamnus purshiana) 100 mg
Prah ploda kasije (Cassia fistula) 100 mg
Kapsaicin iz ploda čili paprike (Capsicum frutescens) 1 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno s vodom prije spavanja ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 60 kapsula
Cijena: 185,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 60 kapsula po 500 mg = 30,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF