Klikni za mobilnu verziju

Energy and Memory

Guarana i biljni kompleks za podizanje energije i bolju koncentraciju

Ova biljna formula sadrži antioksidanse te za mozak brzo iskoristivu hranu kolin i lecitin. Ekstrakt amazonske biljke Guarane dodatno povećava budnost, energiju i koncentraciju te radnu učinkovitost.
Idealan je partner vozačima, studentima, noćnim radnicima te svima kojima je potrebna dodatna koncentracija i energija jer postiže osvježavajući učinak na cijeli organizam bez štetnih nuspojava.

Cijena:
154,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Guaranu za energiju
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Energy Memory sadrži osam prirodnih komponenti koje djeluju osvježavajuće i regenerirajuće na organizam: vitamine C i E, kolin u lecitin, cink, magnezij i selen te osnovni aktivni sastojak - amazonsku biljku guaranu.

Amazonski indijanci koriste je već stoljećima kod napetosti, glavobolja i bolova te kao tonik za cijeli organizam. Razvijajući prema njoj posebno štovanje kao prema daru bogova, indijanci su je prozvali Paulinia Cupana, što u prijevodu znači skriveno oko.

Guarana sadrži alkaloid guaranin koji spada u grupu kofeina (derivat), ali za razliku od kofeina iz kave koji uzbuđuje i zagrijava, trošeći energiju organizma, guaranin i ostali aktivni sastojci guarane osvježavaju i relaksiraju organizam, dajući energiju i budnost bez nuspojava.
Kako guarana zbog sadržaja masnih tvari nije lako topiva u vodi, guaranin se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije kroz razdoblje od nekoliko sati bez naglog pada energetske razine.

Guaranin dodatno stimulira razgradnju i migraciju lipida iz masnog tkiva čime ubrzava proces sagorijevanja masnoća u energiju.

Kolin
povećava koncentraciju živčanog prijenosnika (neurotransmitera) acetilkolina, poboljšavajući na taj način moždane funkcije i djelujući na koncentraciju.

Acetilkolin
igra važnu neurotransmitersku ulogu u reguliranju koordinacije sposobnosti pamćenja i drugih živčanih funkcija.

Lecitin
(fosfatidilkolin) osim kolina sadrži i inozitol i važan je sastavni element neurona. Štiti živčane stanice od štetnih tvari, povećava kapacitet prijenosa kisika u krv, što znači da je za istu kvantitetu moždane funkcije potrebno manje kisika, čime se poboljšava pamćenje.

Vitamini C i E
kao i selen su antioksidansi koji štite organizam od različitih otrovnih tvari. Kada u organizmu ima dovoljno vitamina E i C te selena, iskorištenost unijetog kisika je bolja, zbog čega su oni od životnog značaja u gradskim zagađenim sredinama.

Selen zajedno s cinkom smanjuje nakupljanje teških metala
(živa, olovo i kadmij) jer sprečava njihovu apsorpciju i ublažava otrovno djelovanje. Najveća koncentracija cinka u ljudskom organizmu je u oku. Istraživači smatraju da cink utječe na aktiviranje vitamina A koji je prijeko potreban da bismo vidjeli noću, a poboljšava i sposobnosti za razlikovanje boja.

Magnezij
se smatra vrlo učinkovitim mineralom u obrani od stresa. Jedna od njegovih najvažnijih uloga je održavanje živčane funkcije i obrana od večih promjena raspoloženja.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Guarana (Paullinia cupana std. 22% kofeina) 100 mg
Kolin 200 mg
Lecitin 100 mg
Vitamin C 60 mg 75%
Vitamin E 10 mg 83%
Cink 5 mg 50%
Magnezij 50 mg 13%
Selen 20 mcg 36%
Doziranje/Upotreba:
1 tableta 2-3 puta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 154,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 90 tableta po 922 mg = 82,98 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF