Klikni za mobilnu verziju

Garlic Max

Češnjak s peršinom bez mirisa

Ekstrakt ulja bijelog luka, češnjak u kapsulama s peršinom izvor je nepresušnog bogatstva aktivnih tvari koje djeluju na cjelokupni organizam. Poznato je djelovanje u prevenciji bolesti krvnih žila te u borbi protiv raznih infekcija. Peršin najbolje nadopunjuje djelovanje češnjaka svojim blagim diuretičkim i opuštajućim svojstvima.
Ove kapsule češnjaka možete bez straha koristiti u svakoj prilici jer ne ostavljaju neugodan miris.

Cijena:
134,87 Kn (1€=7.53)
17,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 gel kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita češnjak kapsule Garlic Max
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Češnjak, ljekovita biljka za širok spektar tegoba

Češnjak je tisućama godina poznat kao lijek - ljekovita biljka širokog spektra djelovanja. Sadrži više od dvije stotine biološki aktivnih tvari, uključujući vitamine, minerale, aminokiseline i enzime.

Jedan od najznačajnijih aktivnih sastojaka češnjaka je alicin s jakim antibiotskim djelovanjem.

Češnjak normalizira ubrzan rad srca, poboljšava rad srčanih krvnih žila i opskrbu srčanog mišića krvlju, što dovodi do poboljšanja srčane funkcije i smanjenja sklonosti trombozi.

Prema rezultatima nekih istraživanja, on je jedno od najboljih sredstava u prevenciji i sanaciji začepljenja krvnih žila. Snižava razinu štetnog kolesterola (LDL) u plazmi, odnosno istovremeno povećava koncentraciju zaštitnog kolesterola (HDL).

Također djeluje kao vazodilatator i antihipertenziv (zbog djelovanja metil-alil-trisulfida). Vazodilatatorni učinak (širenje krvnih žila) češnjaka dolazi do izražaja najviše na perifernim krvnim žilama, odnosno na suženim krvnim žilama glave, oka i nogu. Upravo zato može biti koristan pri tretiranju nekih vrsta glavobolja.

Češnjak može biti koristan u liječenju nekih drugih želučanih tegoba, npr. kod proljeva ili crijevnog katara. On, nadalje, pospješuje epitelizaciju i zarastanje rana.

Pomaže i kod raznih plućnih oboljenja, a njegov se antibiotski učinak, primjerice, manifestira kod osoba koje boluju od gripe ili bronhitisa.

Danas je poznato da češnjak djeluje i antimikrobno, uništavajući neke bakterije, kao što su: Staphylococcus, Escherichia coli, Proteus i Pseudomonas.

Ne treba zaboraviti ni njegov antiparazitski učinak, kao ni to da je učinkovit protiv herpes virusa i kvasnih gljivica (Candida albicans).

U narodu se koristi za izbacivanje dječjih glista (Enterobius vermicularis). Najnovija istraživanja nedvojbeno ukazuju na to da češnjak pokazuje i antikancerogena svojstva.

Stručni časopis "Journal of the National Cancer Institute" objavio je studiju koja govori o tome da ljudi koji redovito uzimaju veće količine češnjaka znatno manje obolijevaju od raka želuca nego osobe koje ga ne koriste.

Jedan drugi časopis "Carcinogenesis" objavio je podatke o tome da su se ulja iz češnjaka pokazala učinkovitima protiv raka kože. Objavljeni su i podaci o tome da redovito uzimanje češnjaka smanjuje rizik od pojave raka debelog crijeva.

Peršin je poznat prvenstveno kao jak diuretik, pa se u narodnoj medicini koristi kao čaj za stimuliranje rada bubrega i prevenciju upale mokraćnog mjehura. Koristi se i kao sredstvo za opuštanje.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Ekstrakt bijelog luka (češnjak) Allium sativum, 500:1, ekvivalentno 1000 mg svježeg češnjaka 1000 mg
Ekstrakt lista peršina (Petroselinum crispum, 10:1, ekvivalentno 175 mg svježeg lista peršina) 175 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno nakon obroka ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 gel kapsula
Cijena: 17,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Neto količina: 100 kapsula po 320 mg = 32,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF