Klikni za mobilnu verziju

Gravital Juice

Graviola sok i aloe vera protiv upala, gljivica, parazita, virusa, infekcija

Graviola sok i aloe vera imaju antibakterijska i antivirusna svojstva, tako da može pomoći organizmu u borbi protiv patogena - parazita, kod gljivičnih infekcija, odlično djeluje u borbi protiv upala, artritisa ili reume... (Tekući ParaProtex)

Cijena:
315,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 946 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Graviola sok - Gravital Juice
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Graviola (Annona muricata L.) pripada obitelji Annonaceae, porijeklom iz južne Amerike i bila je jedna od prvih biljaka koja se izvozila u Europu nakon osvajanja Amerike. Mogu se koristiti svi dijelovi biljke. Plod je prekriven malim trnjem i ima bijelu pulpu, mesnat je i sočan.

Glavna skupina djelatnih tvari su anonacea acetogenini, 40 do sada izoliranih koje su u stvari izvedenice masnih kiselina.
Anonacin je glavni acetogenin i najviše je sadržan u voću. Jedan graviola plod sadrži oko 15 mg anonacina, a nektar ploda oko 36 mg. U plodu su prisutni anonain, anoniin, asimilobin. Acetogenini voća do sada su u istraživanjima pokazali antiparazitno djelovanje (Leishmania, Trypanosomia cruzi).

Acetogenini lista, kore, sjemena i korijena u istraživanjima su pokazali in vitro citotoksično djelovanje na ljudskim stanicama nekih vrsta raka, a dosadašnja istraživanja dokumentirala su sljedeća djelovanja graviole: protubakterijsko, protutumorsko, antiparazitno, protuvirusno (Herpes simplex virus), antispasmodično, citotoksično, hipotenzivno (smanjuje tlak), sedativno, stomahik, vazodilatator, vermifug (odstranjivanje crijevnih crva).

Tradicionalna medicina

  • U peruanskim Andama listovi graviole koriste se za liječenje prehlade, a sjemenke i plod za ubijanje nametnika
  • U peruanskoj Amazoni, lišće i kora koriste se za dijabetes, kao sedativ i za opuštanje mišića
  • U brazilskoj Amazoni čaj graviole pije se kod tegoba s jetrom, ulje lišća i nezrelog voća pomiješano s maslinovim uljem za liječenje neuralgičnih bolova, reumatizma i artritisa
  • Na Jamajci, Haitiju i Andama voće i/ili sok koriste se u slučajevima groznice, parazita, za zaustavljanje proljeva
  • Pulpa se koristi za probavu, sok svježeg zrelog voća kao diuretik i smatra se izvrsnim lijekom kod hematurije i uretritisa.

Gravital Juice - Nuspojave i kontraindikacije korištenja graviole

Produžena višemjesečna primjena može dovesti do gubitka korisnih bakterija u probavnom traktu te se preporučuje primjena probiotika (npr. Probio Balance). Kada se uzima u velikim količinama, može izazvati mučninu ili povraćanje.
Gravital Juice ne preporučuje se osobama koje imaju izrazito nizak tlak. Ne preporučuje se osobama koje imaju Parkinsonovu ili neku drugu neurološku bolest. Ne preporučuje se tijekom trudnoće i dojenja.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 30ml.: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Plod Graviole iz organskog uzgoja (Annona muricata) 9.585,0 mg
Sok aloe vere (barbadensis) iz organskog uzgoja 8.580,0 mg
Pire ploda mangostina iz organskog uzgoja (Garcinia mangostana) 1.430,0 mg
List i plod indijske smokve iz organskog uzgoja 1.430,0 mg
Doziranje/Upotreba:
1x30 ml (=2 jušne žlice) ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 946 ml.
Cijena: 315,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti, trudnicama i dojiljama.

Neto količina: 946 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF