Klikni za mobilnu verziju

Power Booster

Za prirodno poticanje hormona rasta te za izgradnju mišićne mase kod sportaša

Power Booster je novi naziv za Natural HGH Support. Power Booster je proizvod koji sadrži prirodne sastojke koji stimuliraju organizam na lučenje vlastitog hormona rasta.
NAPOMENA: Proizvod Power Booster naručujemo iz centrale u Sloveniji te šaljemo posebno HP Express-om na adresu naručitelja u roku 2-4 radna dana. Trošak dostave uključen u cijenu.

Cijena:
250,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Dostupno u roku 2-4 radna danaDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Power Booster
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Suvremena znanost otvara novu stranicu otkrićem humanog hormona rasta (HGH). Hormon rasta (somatotropin) je velika molekula sazdana od 191 aminokiseline, a sintetizira se u stanicama prednjeg režnja štitnjače.

Hormon rasta ima važne fiziološke funkcije - poticanje izgradnje mišićnog, hrskavičnog i koštanog tkiva, te stimuliranje sinteze bjelančevina uz istovremeno poticanje razgradnje masnog tkiva i sagorijevanje masti u mišićima. Proizvodnja ovog hormona stimulirana je nekim procesima u tijelu, poput sna, gladovanja ili tjelesne aktivosti, te u ciklusima traje najkasnije do 20.-25. godine života.

Nakon toga lučenje hormona rasta naglo opada, što uzrokuje posljedice kao što su smanjenje mišićne mase, povećanje naslaga masnoće i slabljenje funkcije vitalnih organa.
Drugim riječima - organizam stari. Mjerodavni istraživači smatraju da je, za sve one koji žele usporiti starenje, najbolje rješenje potaknuti vlastiti organizam na pojačano lučenje hormona rasta.
Za razliku od tableta ili injekcija sintetskog hormona rasta, čija je primjena dozvoljena isključivo kod djece izrazito niskog rasta, tj. u medicinskoj terapeutskoj praksi, Power Booster sadrži prirodne sastojke koji stimuliraju organizam na lučenje vlastitog hormona rasta.

Aminokiseline i GABA stimuliraju sintezu i lučenje somatotropina (hormona rasta) iz hipofize. Ekstrakt boba je izvrstan izvor L-Dopa, prirodnog sredstva za otpuštanje hormona rasta.
Vitamini B6 i C
povećavaju osjetljivost HGH receptora u ciljanim tkivima, a krom i lecitin smanjuju nivo kolesterola u krvi. To je značajno jer, što je kolesterol niži, to je sekrecija hormona intenzivnija.

Sinergija svih navedenih sastojaka može pomoći kod regeneracije tkiva i poboljšanja izgleda i tonusa kože, kod redukcija masnih naslaga i problema s celulitom, povećanja mišićne mase, kod boljeg sna i jačanja libida.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
L-arginin piroglutamat 133,33 mg
L-ornitin HCL 66,66 mg
L-lizin HCL 100 mg
L-glutamin 100 mg
L-glicin 16,66 mg
Vitamin B6 2 mg 143%
Vitamin C 40 mg 50%
Lecitin (fosfatidil kolin 20%) 61,66 mg
Ekstrakt boba 83,33 mg
GABA 33,33 mg
Krom pikolinat 4 mcg 10%
Doziranje/Upotreba:
3 tablete dnevno jedan sat prije spavanja ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 250,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 90 tableta po 858 mg = 77,22 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF