Klikni za mobilnu verziju

Pre Steps Daily

Prirodni multivitamini za bebe i dojenčad

Multi-vitamini u tekućem obliku sa dobrom apsorpcijom za bebe. Prirodnog su porijekla i lako se doziraju kapaljkom u čašicu ili napitak. Vitamin D je namjerno izostavljen iz formule jer se on dozira posebno po preporuci pedijatra.

Cijena:
134,87 Kn (1€=7.53)
17,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Infant formulu za bebe
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Period dojenja je odlučujući za daljnji razvoj djeteta, a u toku rasta, djetetu su nužni svi esencijalni nutrijenti poput vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina i drugih aktivnih tvari u dozama koje je danas teško unijeti svakodnevnom prehranom.

Naime, brigu o prehrani naše djece često prepuštamo institucijama poput jaslica, vrtića i škola, a ponekad i djeci samoj.

Opterećeni poslom i nedostatkom vremena, roditelji često ne mogu utjecati na kvalitetu namirnica i njihov izbor.

Istodobno, današnja su djeca, za razliku od dosadašnjih generacija, daleko više opterećena obvezama i ugrožena sveopćim zagađenjem (od kemikalija u hrani, vodi, zraku do zračenja mobitela i računala).

Tu je i smanjena nutritivna vrijednost hrane prilikom procesa proizvodnje, prerade i pripreme te sve raširenija konzumacija tzv. junk food hrane.

Sve nas to navodi da istaknemo potrebu za kvalitetnim i prirodnim multivitaminskim pripravcima koji će nadoknaditi sve esencijalne nutrijente temeljne za razvoj i zdravlje djeteta.

Kao rezultat bolje i pravilnije prehrane djeca će biti jača, fizički i mentalno sposobnija, što će im biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Nemojmo raditi kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravije naše djece. Pružimo im uvijek najbolje!

U multivitaminskom tekućem pripravku Pre Steps Daily, Vitamin A je ekstrahiran iz ribljeg ulja, a vitamin E iz prirodnih biljnih ulja.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 1 ml: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin A 400 mcg 50%
Vitamin C 35 mg 44%
Vitamin E 4 mg 33%
Vitamin B1 0,5 mg 45%
Vitamin B2 0,6 mg 43%
Vitamin B3 8 mg 50%
Vitamin B6 0,4 mg 29%
Vitamin B12 5 mcg 20%
Pantotenska kiselina 3 mg 50%
Doziranje/Upotreba:
1 ml dnevno uz jelo. Prije upotrebe bočicu protresti.

Pakiranje: 60 ml.
Cijena: 17,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Pomiješati s vodom ili hranom. Prije upotrebe bočicu dobro protresti. Namijenjeno djeci do 3 godine.

Neto količina: 60 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF