Klikni za mobilnu verziju

CaliVita International

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Kvaliteta proizvoda osnova je uspješnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki CaliVita proizvod ima 100% garanciju kvalitete, čime se jamči sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg potrošača.

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP) te pod striktnom kontrolom FDA - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Pažljivo birane sirovine izvor su aktivnih tvari koje potječu isključivo iz prirodnog izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim time i njihovu djelotvornost. U europskoj distribuciji, sve sestrinske tvrtke i uvoznici tijesno surađuju sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bi se osigurala usklađenost CaliVita proizvoda s lokalnom regulativom.

Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala - visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
  • KELATNI OBLIK (sigurna resorpcija)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo djelovanje)
  • CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI - većina preparata se uzima na tašte bez želučanih poteškoća (Fe - lako probavljiv)
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
  • CIJENE CaliVita PREPARATA prihvatljivije su od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika
Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?


Izvrsna kvaliteta CaliVita proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima:

FDA

U.S. Food and Drug Administration
CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja CaliVita dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

USDA

United States Department of Agriculture
Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

EU Organic

European Union organic logo
Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

CE

Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF