Klikni za mobilnu verziju

Super Soya Lecithin 250

Hrana za mozak, bolje pamćenje i podmazivanje zglobova

Sojin lecitin hrani mozak i pospješuje pamćenje. Lecitin se preporučuje osobama koje imaju bolne zglobove, teško se kreću ili su osjetljive na vremenske promjene te onima s otežanom probavom masnoća. Pridonosi čvrstoći i kvaliteti kose.

Cijena:
46,72 € (1€=7.53)
352,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 250 gel kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Lecitin
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Lecitin je masna tvar koju treba svaka stanica u ljudskom tijelu. On je ključna gradivna tvar staničnih membrana, čija je osnovna funkcija propuštanje hranjivih tvari u stanicu i eliminacija štetnih tvari iz stanice.

Lecitin s pravom nosi epitet hrana za mozak, jer izravno potiče memoriju i koncentraciju te sprečava pojavu demencije. Fosfatidilkolin, kao dio lecitina, sudjeluje u prijenosu živčanih impulsa i poruka između stanica (neurotransmiter). Lecitin razgrađuje masnoće i kolesterol, čisteći krvne žile od masnih depozita, što ga čini idealnom nadopunom za zdravlje srca i dobru cirkulaciju.

Kao lipotropna tvar (razgrađuje masnoće) neizostavan je dio prehrane kod svih poremećaja u radu žuči i jetre, nakon operacije žličnjaka, kod žučnih kamenaca i nelagode pri probavi masnoća u vidu grčeva, proljeva itd. Osim toga, lecitin potpomaže rad bubrega, olakšava probavu i omekšava stolicu te pomaže tijelu iskoristiti vitamine topive u mastima (A, D, E i K).

Široko je prihvaćen kao sredstvo koje na prirodan način, bez štetnih posljedica za organizam, smanjuje bolove izazvane artrozom zglobova te olakšava kretanje. Izvrstan je pomagač svima koji su osjetljivi na vremenske promjene (meteoropati), a kod starijih osoba djeluje kao sredstvo za oporavak i vraća vitalnost.
Lecitin daje kosi zdravu boju i smanjuje njezino opadanje. Pomoću lecitina se može spriječiti nastanak ekcema. Potpora je svim kurama mršavljenja.

Lecitin je nutrijent koji tijelo treba u velikim količinama (samo nervne stanice poredane jedna do druge čine kolonu od nekoliko tisuća kilometara).
Tijelo nam samo signalizira kada je razina lecitina u organizmu preniska - bol u zglobovima prilikom kretanja ili zaboravljanje samo su neki od znakova.

Super Soya Lecithin uzima se prema potrebi (2-4 kapsule dnevno) po mogućnosti za vrijeme ili prije jela. Kod osobito jakih bolova u zglobovima navedene se količine mogu udvostručiti. Nije poznato nikakvo štetno djelovanje lecitina, a predoziranje je nemoguće.
Triple Soya Lecithin sadrži trostruko veći udio fosfatidilkolina u lecitinu, pa se tako preporučuje 1-2 kapsule dnevno.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Sojin lecitin.................................................... 1200 mg
koja sadrži:
Fosfatidil-kolin 180 mg
Fosfatidil-etanolamin 156 mg
Fosfat-inozitol 120 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 kapsule dnevno za odrasle ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 250 kapsula
Cijena: 352,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Kako lecitin sadrži značajne količine fosfora, kod dugotrajnih se kura lecitinom preporučuje dodatan unos kalcija (Strong Bones), zbog održavanja ravnoteže u omjeru kalcija i fosfora.

Neto količina: 250 kapsula po 1660 mg = 415,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF