Klikni za mobilnu verziju

Lion Kids D

Vitamini i minerali za djecu sa dodatkom vitamina D

Prirodni multivitamini i minerali za djecu s okusom punča i sadrže čak 24 aktivna sastojka. U obliku lavića, finog su okusa, načinjeni iz najboljih prirodnih izvora, bez umjetnih boja i konzervansa.

Cijena:
112,26 Kn (1€=7.53)
14,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita multivitamine za djecu
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

U toku rasta djetetu su nužni svi esencijalni nutrijenti poput vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina i drugih aktivnih tvari u dozama koje je danas teško unijeti svakodnevnom prehranom.

Današnja su djeca za razliku od dosadašnjih generacija daleko više opterećena obvezama i ugrožena sveopćim zagađenjem (od kemikalija u hrani, vodi, zraku do zračenja mobitela i računala).

Tu je i smanjena nutritivna vrijednost hrane prilikom procesa proizvodnje, prerade i pripreme te sve raširenija konzumacija tzv. junk food hrane.

Sve nas to navodi da istaknemo potrebu za kvalitetnim i prirodnim multivitaminima za djecu koji će nadoknaditi sve esencijalne nutrijente temeljne za razvoj i zdravlje djeteta.

Lion Kids D napravljene su od prirodnih sastojaka s efikasnom apsorpcijom zahvaljujući kelatnom obliku s dodatkom D vitamina.

Pored toga, multivitaminske tablete za djecu ne sadrže sastojke žitarica i mlijeka pa se mogu davati i djeci koja su alergična na mlijeko i neke žitarice (glutenska enteropatija).

Kao rezultat bolje i pravilnije prehrane djeca će biti jača, fizički i mentalno sposobnija, što će im biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Nemojmo raditi kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravije naše djece. Pružimo im uvijek najbolje!

Zašto multivitamine treba davati djeci svaki dan?

  • jer daju dovoljno kalcija i ostalih nutrijenata potrebnih za razvoj kostiju, kolagena, zubi, vezivnog tkiva;
  • jer sadrže sve tvari nužne za razvoj živčanog sustava kao i za dobar vid
  • stimuliraju imunitet i prava su protuteža raznim gaziranim pićima i grickalicama koji naprosto kradu cink iz organizma. Poticanje razvoja imuniteta je nužno, jer su predškolska i školska djeca posebno izložena zarazama i parazitima
  • jer smanjuju razdražljivost, stimuliraju moždane funkcije, pamćenje i razvoj inteligencije djeteta
  • jer osiguravaju kontinuiranu opskrbu organizma multi-vitaminima i mineralima, čime se osigurava ujednačena koncentracija sastojaka u krvi tijekom 8 sati.
Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Beta-karoten 1500 I.J. 19%
Vitamin E 7 I.J. 58%
Vitamin C 35 mg 44%
Vitamin B1 0,5 mg 45%
Vitamin B2 0,6 mg 43%
Vitamin B6 0,7 mg 50%
Vitamin B12 1 mcg 40%
Vitamin D 5 mcg 100%
Niacinamid 7 mg 44%
Pantotenska kiselina 3 mg 50%
Folna kiselina 100 mcg 50%
Biotin 35 mcg 70%
Inozitol 1,6 mg
Jod 10 mcg
Željezo 3 mg 21%
Kelirani bakar 70 mcg
Kelirani cink 2 mg 20%
Kelirani mangan 100 mcg
Selen 10 mcg 18%
Krom 5 mcg
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 14,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Za djecu od 3 godine.

Neto količina: 90 tableta po 1000 mg = 90,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF