Klikni za mobilnu verziju

Lion Kids C

Vitamin C za djecu s okusom naranče za jačanje imuniteta

Lion Kids C su ukusni vitamini za djecu s okusom naranče te prirodnim vitaminom C načinjene isključivo iz prirodnih izvora, bez umjetnih boja i konzervansa.
Osim Lion Kids C, u ponudi su i Lion Kids D multivitamini za djecu koji sadrže kompleks prirodnih vitamina i minerala za zdravlje djece.

Cijena:
72,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi vitamine za djecu Lion Kids C
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Vitamini za djecu Lion Kids C ne sadrže sastojke žitarica i mlijeka, pa se mogu davati i djeci koja su alergična na mlijeko i neke žitarice (glutenska enteropatija). Kao rezultat bolje i pravilnije prehrane djeca će biti jača, fizički i mentalno sposobnija, što će im biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Nemojmo raditi kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravije naše djece. Pružimo im samo najbolje!

Zašto vitamine treba davati djeci svaki dan?

  • jer daju dovoljno kalcija i ostalih nutrijenata potrebnih za razvoj kostiju, kolagena, zubi, vezivnog tkiva
  • jer sadrže sve tvari nužne za razvoj živčanog sustava kao i za dobar vid
  • stimuliraju imunitet i prava su protuteža raznim gaziranim pićima i grickalicama koji naprosto kradu cink iz organizma. Poticanje razvoja imuniteta je nužno, jer su predškolska i školska djeca posebno izložena zarazama i parazitima
  • jer smanjuju razdražljivost, stimuliraju moždane funkcije, pamćenje i razvoj inteligencije djeteta
  • jer osiguravaju kontinuiranu opskrbu organizma vitaminima i mineralima, čime se osigurava ujednačena koncentracija sastojaka u krvi tijekom 8 sati.
Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C (iz šipka i drugih prirodnih izvora) 75 mg 94%
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 72,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Djeca od 4 - 10 godina 1 tableta za žvakanje dnevno.
Djeca iznad 10 godina najviše 3 tablete za žvakanje dnevno.

Neto količina: 90 tableta po 900 mg = 81,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF