Klikni za mobilnu verziju

Liquid C Bioflavonids

Tekući Vitamin C sa bioflavonoidima i šipkom bez dodanog šećera za djecu i odrasle

Liquid C je složena formula vitamina C sa bioflavonoidima i šipkom namijenjena cijeloj obitelji. Zbog tekućeg oblika jednostavno ga mogu koristiti i djeca i odrasli. Ne sadrži dodane šećere ili umjetna sladila.

Cijena:
22,50 € (1€=7.53)
169,53 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 240 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita tekući vitamin C
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Proizvod Liquid C sa bioflavonoidima i šipkom može biti odlična priprema za hladne dane. Sinergijsko djelovanje njegovih sastojaka pomaže bolju apsorpciju i iskorištenje u tijelu.

Formula sadrži i šipak, bogat izvor vitamina C ali i karotenoida i flavonoida koji imaju antioksidativno djelovanje i time povećavaju učinkovitost formule, a dodatnu prednost svakako predstavlja i njegov ugodan okus.

Rutin je antioksidans koji pripada skupini bioflavonoida i ima vrlo važnu ulogu u našem tijelu jer čuva zdravlje krvnih žila.

Najbogatiji izvori rutina u prirodi su citrusi, koji sadrže velike količine vitamina C. Drugi važan antioksidans u formuli je hesperidin koji pomaže apsorpciju vitamina C i ima važnu ulogu u borbi protiv slobodnih radikala.

Acerola ili Antilska trešnja je sve popularnija danas jer u odnosu na drugo voće sadrži značajno višu količinu vitamina C, i stoga ju nije pretjerano zvati vitaminskom bombom.

Vitamin C (askorbinska kiselina) spada u grupu vitamina topivih u vodi. U svijetu poznati znanstvenik i dvostruki nobelovac, biokemičar Linus Pauling, osobno je promovirao svakodnevno dodatno uzimanje vitamina C kao važan dio prevencije bolesti.

Vrlo mali broj ljudi dobiva dovoljnu količinu vitamina C isključivo putem svakodnevne prehrane.

Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica imunosustava pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet.

Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost timusa, resorpciju željeza te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi.

Uz vitamin C u prirodi se nalaze i bioflavonoidi koji štite vitamin C i pospješuju njegovo djelovanje. Osim toga korisni su nam jer ublažavaju bol, posljedice udarca, smanjuju krvarenja i pozitivno djeluju na kapilare.

Iskazuju i antibakterijsko djelovanje, pomažu proizvodnju žuči, snižavaju razinu kolesterola u krvi te preveniraju stvaranje katarakte. Bioflavonoidi i vitamin C primjenjuju se zajedno u dopunskom liječenju herpesa, a kvercetin, kao jedan od bioflavonoida, učinkovito ublažava simptome astme i alergije.

Liquid C+ Bioflavonoids ne sadrži dodane šećere ili umjetna sladila. Ugodnog je okusa zahvaljujući prirodnim sastojcima, aceroli, organskom nektaru američke agave, šipku i citrusima koji našem organizmu osiguravaju potrebnu količinu vitamina C.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 2,5 ml: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 166,7 mg 208%
Prah bioflavonoida citrusa 166,7 mg
Prah ploda šipka (Rosa canina) 166,7 mg
Rutin 5,5 mg
Hesperdin 5,5 mg
Ekstrakt ploda acerole (Malpighia glabra) 2,8 mg
Doziranje/Upotreba:
2,5 ml dnevno pomiješati s vodom ili hranom ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 240 ml.
Cijena: 169,53 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 240 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF