Klikni za mobilnu verziju

Liver Aid

Silimarin za prirodno čišćenje masne jetre od toksina i regeneraciju

Liver Aid sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum (silimarin), kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju masne jetre od toksina i boljoj funkciji jetre.

Cijena:
279,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Silimarin - Liver Aid
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi...) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola te se zbog toga Liver Aid preporučuje uzimati nekoliko puta godišnje kao pomoć samoregeneracijskim procesima jetre i kao neizostavni proizvod u detoksifikacijskim kurama te u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre.

Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari pa ju slobodno možemo zvati industrijskom zonom ljudskog organizma.
U jetri se vrši i pregradnja (npr. beta karotena u vitamin A), sinteza i razgradnja aminokiselina, razgradnja kolesterola u žučne kiseline itd.

Kada se tijelo ne uspije potpuno riješiti vanjskih i unutarnjih toksičnih tvari, dolazi do smetnji u izmjeni tvari, degenerativnih promjena u jetri, a posljedice se odražavaju na cjelokupno zdravlje organizma.

Masna jetra - Aktivni biljni pripravci za čišćenje masne jetre

Aminokiseline metionin i L-cistein pomažu u eliminaciji štetnih i otrovnih nusproizvoda našeg metabolizma i u neutralizaciji slobodnih radikala.

L-cistein dodatno štiti stanice od štetnog utjecaja raznih zračenja te jača jetru i mozak.

Arginin i ornitin pomažu u odstranjivanju otrovnog amonijaka koji nastaje u organizmu i potrebni su za besprijekorno funkcioniranje jetre.

Krom i karnitin, koji se nalaze u ovom preparatu, imaju važnu ulogu u metabolizmu masti.

Liver Aid je oplemenjen i ekstraktom sikavice ili osljebada (Sylibum marianum).
Ova je biljka bogata ljekovitim sastojcima, među kojima se ističu flavonolignani (silimarin, silibin, silibinin, silidianin) kojima se pripisuje fitoestrogeno, hepatoprotektivno i antioksidativno djelovanje. Danas je znanstveno potvrđena fantastična sposobnost regeneracije oštećenih stanica uslijed antioksidativnog djelovanja ove biljke u zaštiti stanične membrane od peroksidacije lipida.

Istaknuta je i sposobnost aktivnih tvari sikavice u smirivanju upalnih procesa putem smanjenog formiranja upalnih tvari - leukotriena.
Ova biljka dodatno potiče stvaranje mlijeka kod dojilja, opušta mišiće maternice i smanjuje grčeve uslijed menstrualnog ciklusa, smanjuje glavobolje povezane s ciklusom, balansira ženske hormone (estrogene), čisti krv i jetru, potiče eliminaciju toksina putem urina, odličan je digestiv, stimulira pražnjenje žučne vrećice te olakšava funkciju žuči.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
L-argininin 100 mg
L-cistein 100 mg
L-ornitin 100 mg
Metionin 100 mg
Alfa-ketoglutarna kiselina 100 mg
L-karnitin 50 mg
Kolin 25 mg
Alfa lipoična kiselina 12,5 mg
Standardiziran ekstrakt ploda sikavice 75 mg
/ od toga Silimarin (Sylibum marianum) 60 mg
Krom 25 mcg 63%
Selen 10 mcg 18%
Doziranje/Upotreba:
2 - 4 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 279,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 kapsula po 1019 mg = 101,90 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF