Klikni za mobilnu verziju

Lutein Plus

Za bolji vid i zaštitu očiju

Proizvod Lutein Plus sadrži vitamine i jake antioksidanse: lutein, zeaksantin, ekstrakt borovnice, vitamine A i C koji najbolje štite oči od štetnih UV zraka, smanjuju rizik od razvoja očne mrene, degenerativnih promjena oka te promjena na spletu sitnih krvnih žila oka.

Cijena:
35,17 € (1€=7.53)
265,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi vitamine za oči Lutein Plus
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Naše su oči danas više nego ikad prije pojačano izložene štetnom djelovanju okoline. Zbog raznih vrsta zračenja, kao i zbog slobodnih radikala nastalih u staničnom metabolizmu dolazi do oštećenja očiju.

Lutein, najbolji za poboljšanje vida i protiv sive mrene

Među mnogim karotenoidima koji pozitivno utječu na zdravlje očiju, Lutein je među najvažnijima, jer je izuzetno važan antioksidans, a može se naći u obliku tableta ili kapsula.

Obzirom da lutein pokazuje raznoliku aktivnost u neutralizaciji slobodnih radikala, ima ključnu ulogu u antioksidativnoj zaštiti organizma.

Kada dospije u organizam, lutein se skuplja u žutoj mrlji mrežnice (macula lutea), koja je od izuzetnog značaja za funkcioniranje očnog živca, a time i vida te u očnoj leći, čija je apsolutna prozirnost preduvjet za propuštanje zraka svjetlosti, a time i za oštrinu i poboljšanje vida.

Djelovanje slobodnih radikala na žutu mrlju dovodi do ateroskleroze kapilara očne pozadine i njezine degeneracije.

Istraživanja degenerativnih promjena žute mrlje jednoznačno potvrđuju da lutein ima važnu ulogu u njezinoj zaštiti.

Studije rađene na Sveučilištu Harvard potvrdile su da je unošenje 6 mg Luteina Plus dnevno smanjilo oštećenje žute mrlje za 43 %. Očna leća je dio oka koji je najpodložniji obolijevanju.

Siva mrena (katarakta) nastaje pod utjecajem brojnih čimbenika, prvenstveno ultraljubičastog zračenja. Rizik od nastanka sive mrene bitno povećavaju neke kronične i degenerativne bolesti te bolesti metabolizma, među kojima prvenstveno šećerna bolest te pušenje.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Lutein 6 mg
Zeaksantin 0,5 mg
Vitamin A 200 I.J.
Vitamin C 50 mg 63%
Ekstrakt ploda borovnice (std. na 25% antocijanozida 25 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno nakon jela ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 60 kapsula
Cijena: 265,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 60 kapsula po 502,01 mg = 30,12 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF