Klikni za mobilnu verziju

Mega qProtect

Ginkgo i antioksidansi protiv starenja, astme, bolesti bronhija i pluća

Izuzetna formula ginko bilobe u kombinaciji s još 15 najvažnijih antioksidansa (vitamini, minerali, biljke i aminokiseline). Ginkgo i antioksidansi protiv starenja, astme, bolesti bronhija i pluća, problema s jetrom ...

Cijena:
34,64 € (1€=7.53)
261,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita ginko protiv starenja, astme
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Slobodni radikali koji nastaju tijekom staničnog metabolima oštećuju stanične membrane, razaraju molekule DNA i primarni su uzročnici starenja i razvoja plučnih, srčanih i malignih bolesti.

Zbog načina života i životne sredine suvremenog čovjeka, organizmu je prijeko potrebna dodatna pomoć u vidu antioksidanasa i zdravog načina života.

U proizvodu Mega Protect koji u prijevodu znači životna mega zaštita, antioksidativno djelovanje aktivnih tvari se, zahvaljujući njihovom sinergizmu, višestruko pojačava u odnosu na njihovo pojedinačno djelovanje.

Vitamin C ima izraženu antioksidativnu funkciju, povećava pokretljivost leukocita i tako jača imunitet, potiče stvaranje interferona, štiti od stresa i kancerogenih tvari te ima ulogu u pregradnji kolesterola i njegovoj redukciji u krvi.

Vitamin E je antioksidans
koji specifično djeluje, kao i koenzim Q10, u zaštiti lipidnih molekula i dijelova stanične membrane od djelovanja slobodnih radikala.

Zbog svojih vazodilatornih osobina i djelovanja protiv zgrušavanja krvi štiti srce, a zajedno s vitaminom A štiti pluća od taloženja štetnih tvari. Može značajno olakšati tegobe oboljelih od Parkinsonove bolesti, jer usporava pojavu tremora i simptome gubitka ravnoteže i ukočenost.

Beta-karoten štiti od infekcija dišnih puteva i održava zdravlje kože, vida, kose, zubi i zubnih desni.


Selen usporava starenje tkiva
, neutralizira djelovanje različitih kancorenogenih tvari i štiti od nastanka nekih oblika raka. Ublažava pojavu valova vrućine u menopauzi i ostalih tegoba kod žena te dobi.

Ekstrakt zelenog čaja jak je biljni antioksidans.
Politenoli koji se u njemu nalaze sprečavaju štetan utjecaj koji slobodni radikali imaju na stanice.

Njegovim korištenjem možemo sniziti krvni tlak i razinu šećera u krvi. Učinkovit je i u borbi protiv pojedinih bakterija i virusa, a koristi se u preventivne svrhe pri njezi usne šupljine i zubi.

Važnost Ginka

Lišće i sjeme Ginka već se stoljećima koriste u staroj kineskoj medicini, prvenstveno za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi.

Istraživanja ljekovitih djelovanja ginka ukazuju na njegov snažan antioksidativni učinak, prvenstveno zbog visoke koncentracije flavonoida.

Ginko poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, djeluje blago antidepresivno, anksiolitički te je koristan za osobe koje pate od migrene. Olakšava tegobe kod astme, alergija, Alzheimerove bolesti, kao i kod kardiovaskularnih bolesti.

U krvnim žilama djeluje antiagregacijski, odnosno sprečava trombozu. Regulira krvni tlak.
Poželjno ga je koristiti ako postoje problemi s jetrom ili bubrezima, raznim upalama, impotencijom, zujanjem u ušima, slabijim sluhom uslijed starosti, slabljenjem vida, vrtoglavicama i hemeroidima.

Pospješuje iskorištavanje glukoze pa je koristan i za dijabetičare.

Obzirom da općenito utječe na cirkulaciju, korištenje ginka smanjuje neugodnosti vezane uz proces starenja, povećava radne sposobnosti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak kod upale vena.

Ovaj proizvod, sa svojih šesnaest antioksidanasa, predstavlja pravu životnu zaštitu za svaki organizam.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Ekstrakt ginko bilobe (std. 24% flavoglikozid) 10 mg
Ekstrakt zelenog čaja (std. 20% polifenola) 7,5 mg
Ekstrakt borovnice (std. 25% antocianina) 2,5 mg
Beta karoten 5 mg 83%
Retinol 750 mcg 94%
Likopen kompleks 2,5 mg
Vitamin C 100 mg 125%
Tokoferol kompleks 50 I.J. 416%
Selen 25 mcg 45%
Cink 4 mg 40%
Mangan 1 mg 50%
Koenzim Q10 5 mg
L-cistein 50 mg
L-glutation 5 mg
Alfa-lipoinska kiselina 50 mcg
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 261,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja zgrušnjavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25 stC.

Neto količina: 90 tableta po 1192 mg = 107,28 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF