Klikni za mobilnu verziju

Full Spectrum

Multivitamini za odrasle sa 29 vitamina i minerala

Kvalitetni multivitamini za suvremenog čovjeka prvi su korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama. Vitamini su apsolutno nužni za rast i razvoj organizma, za vitalnost i opće fizičko blagostanje, jer reguliraju brojne kemijske reakcije te su nužni kofaktori enzima presudnih za stanični metabolizam.

Cijena:
124,32 Kn (1€=7.53)
16,50 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi najbolje CaliVita multivitamine
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Kvalitetni multivitamini za suvremenog odraslog čovjeka prvi su korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama.

Multivitaminske tablete Full Spectrum sadrže vitamine u optimalnom omjeru te minerale i oligoelemente u obliku kelata i u optimalnom odnosu prema vitaminima.

Ubrzani tempo života i izloženost stresu, alkohol, nikotin, kofein, razni konzervansi i kemikalije iz okoline samo su neki od agenasa koji povećavaju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima.

Suvremena znanost svakodnevno potvrđuje osnovnu postavku ortomolekularne medicine - zdravi smo onoliko koliko su zdrave naše stanice.

Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja. Pritom svaka hranjiva tvar ima svoje posebno djelovanje i odnos s tijelom, ali nijedna ne može djelovati neovisno od drugih.

Kelatni oblik minerala omogućuje njihovu najveću iskoristivost u organizmu. Primjerice kod željeza, kelatni oblik osigurava 3-10 puta veću apsorpciju.

U ovim se multivitaminima nalaze i mnoge lipotropne tvari (topioci masti - primjerice kolin i inozitol), koje potiču metabolizam masti, te neki probavni enzimi.

Multivitamini u tzv. retard obliku osiguravaju ravnomjerno otpuštanje aktivnih tvari, što osigurava njihovu stalnu koncentraciju u krvi.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin A (Beta-karoten) 1500 I.J.
Vitamin E 7 I.J. 58%
Vitamin C 60 mg 75%
Vitamin B1 1 mg 91%
Vitamin B2 1,1 mg 76%
Vitamin B6 1,2 mg 86%
Vitamin B12 1 mcg 40%
Niacinamid 10 mg 63%
Kolin bitartarat 20 mg
Inozitol 20 mg
PABA 5 mg
Biotin 40 mcg 80%
Pantotenska kiselina 5 mg 83%
Folna kiselina 200 mcg 100%
Rutin 4 mg
Kompleks citrusnih bioflavonoida 4 mg
Hesperidin kompleks (vitamini-hr.com) 2 mg
Jod 80 mcg 53%
Kalcij 50 mg
Željezo 4 mg 29%
Magnezij 57 mg 15%
Bakar 1,5 mg 150%
Cink 10 mg 100%
Krom (GTF) 25 mcg 63%
Selen 20 mcg 36%
Mangan 3 mg 150%
Molibden 10 mcg 20%
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 16,50 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 90 tableta po 1355 mg = 122,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF