Klikni za mobilnu verziju

Nopalin

Kaktus protiv zatvora, za bolju probavu, dijetu i mršavljenje

Dehidrirani kaktus Nopal pruža obilje topivih vlakana s velikim učinkom na regulaciju tjelesne težine, celulit, probavu i sveukupni metabolizam, a naročito metabolizam šećera i masti. Omiljen je kao dopuna svih detoksifikacijskih kura i dijeta.

Cijena:
187,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 200 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita kaktus Nopalin
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Proizvod Nopalin sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne masne kiseline.

Nopal je smokvasti kaktus iz porodice Opuntia koji se od davnina koristi u prehrani naroda južne Amerike. Nopal se, zbog svojeg sastava i djelovanja nalazi visoko na listi ljekovitog bilja Svjetske zdravstvene organizacije (WTO), kao jedno od najboljih prirodnih sredstava za poboljšanje probave i poticanje peristaltike crijeva.

Sadrži bogatstvo hranjiva: topiva i netopiva vlakna, mineralne tvari, vitamine B i C, beta karoten te sve esencijalne aminokiseline. Njegova vlakna omekšavaju stolicu, vežu žučne kiseline i otrove u crijevima dajući mu i značajnu ulogu u prevenciji malignih oboljenja crijeva. Kao prebiotik, aktivno pridonosi održanju crijevne flore. Budući da nopal djeluje kao sredstvo za regulaciju izmjene tvari u organizmu, omiljen je kao dopuna svih detoksifikacijskih kura i dijeta. Doprinosi održavanju optimalne tjelesne težine na zdrav i prirodan način.

Zahvaljujući svojim vlaknima bubri u dodiru s vodom te doprinosi većem osjećaju sitosti, smanjuje apetit i pomaže u odvikavanju od "grickanja" koje se prakticira između obroka. Kroz kontrolu stvaranja želučane kiseline, posebno je koristan kao zaštita želuca i dvanaesterca od prekomjerne kiseline.

Nopal je vrlo koristan u nastojanjima smanjivanja sadržaja kolesterola i ukupnih masnoća iz hrane, čime doprinosi smanjenju lipida u krvi i prevenciji ateroskleroze.

Uzimanje ovog preparata povoljno djeluje na rad bubrega, smanjuje se mogućnost nastanka celulita i prekomjernog nakupljanja tekučine.

Zahvaljujući bogatom sadržaju hranjivih tvari naročito aminokiselina iz kojih tijelo stvara životno važne bjelančevine (enzime, hormone, gradive tvari...) nopal je idealna lako probavljiva hrana za sve - djecu, odrasle, bolesnike, starije osobe, vegetarijance.
Nopalin čuva zdravlje i pomaže uspostavljanju ravnoteže metaboličkih procesa, pojačava iscjeliteljske sposobnosti organizma te mu osigurava veću snagu i bolji imunitet.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Dehidrirani nopal 300 mg
Doziranje/Upotreba:
2 tablete 3 puta dnevno prije obroka ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 200 tableta
Cijena: 187,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 200 tableta po 650 mg = 130,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF