Klikni za mobilnu verziju

Ocean 21

Aloe vera koncentrat sok i morske alge za jači imunitet, zaštita od zračenja

Ocean 21 sadrži osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), koncentrat minerala i ekstrakte zlatnih biljaka: Aloe vera, Taheebo, brusnice, ciklu, mrkvu...
Najbolji proizvod za jačanje imuniteta, uklanjanje teških metala, zaštitu od zračenja (kemoterapije) te detoksikaciju organizma. Potpuna formula čiji učinak može biti daleko jači od čistog beta glukana.

Cijena:
451,32 Kn (1€=7.53)
79,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 946 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi Ocean 21 Aloe vera sok
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Besplatna dostava!

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Ocean 21 je skup djelotvornih biljaka i minerala koji predstavlja prirodni odgovor na detoksifikacijske potrebe organizma u suvremenom svijetu.

Sadrži Aloe vera sok, osam vrsta modrih algi, Taheebo (deseterostruki koncentrat), brusnicu, ciklu, mrkvu i minerale.

Ove biljke imaju posebno zaštitno i imuno-stimulirajuće djelovanje u zaštiti od zračenja - kemoterapija (čišćenje od radioaktivnih čestica - cezija, stroncija itd.) i uklanjanju teških metala iz organizma (živa, olovo, kadmij itd.).

One potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu, čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljivih ostataka hrane.

Uklanjaju liposolubilne toksine (dioksin) iz organizma, djeluju antifungalno, antivirusno i antibakterijski te kao prirodno sredstvo protiv zatvora.

Sprečavaju refluks jednjaka, djeluju kao antacid tj. ublažavaju pretjeranu želučanu kiselinu i pojavu žgaravice, koja je danas vrlo čest problem. Doprinose stabilizaciji i harmoniziranju endokrinog sustava, što se naročito povoljno očituje kod hipotiroidizma, cista i tumora štitnjače, stresa, alergija i ostalih adrenalnih poremećaja.

Podižu i jačaju imunitet organizma, potičući stvaranje i funkcionalni status krvnih stanica koje su nosioci našeg imuniteta.

Primjenom Oceana 21 potičemo oksigenaciju stanica, bolju prokrvljenost, a time i bolju prehranu svih tkiva.

Prema nedavnim istraživanjima, neki sastojci smanjuju opasnost od formiranja tromba te preventivno djeluju na zdravlje krvnih žila i nastanak ateroskleroze. Kompleks ovih čudesnih biljaka ima i antitumorsku i antimutagenu aktivnost.

Važnost upotrebe Oceana 21 očituje se i u remineralizaciji organizma, s obzirom da sadrži preko 60 mineralnih komponenti i elemenata u tragovima. Oni su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma, jer sudjeluju u radu preko 130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu.

Kako nas studije o iscrpljenosti tla još od 1964. godine upozoravaju na kroničan nedostatak minerala u tlu, a posljedično tome i u biljkama koje se koriste za ljudsku prehranu, trebamo ozbiljno shvatiti važnost nadopunjavanja naše prehrane morskim algama.

One su danas najbolji izvor mineralnih tvari, pa možemo slobodno reći da nam donose iscjeliteljsku moć mora i oceana.

PAŽNJA!
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 30 ml soka: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Aloe Vera sok 2000 mg
Mješavina ekstrakta morskih algi 3100 mg
Ekstrakt (x10) Taheebo čaja 1100 mg
Ekstrakt mrkve 350 mg
Ekstrakt cikle 350 mg
Sok brusnice 600 mg
Natrij 2,0 mg
Kompleks elemenata u tragovima 0,33 mg
Masti 0,0 g
Proteini 0,0 g
Ugljikohidrati 5,0 g
Ukupne kalorije 84,0 kJ
Doziranje/Upotreba:
1-2 puta dnevno po 30ml (jedan čep) promiješati u čaši ili flaši vode i piti tokom dana ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 946 ml.
Cijena: 79,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Neto količina: 946 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF