Klikni za mobilnu verziju

Omega 3

Kapsule ribljeg ulja protiv kolesterola, visokog tlaka i upala

Proizvod Omega 3 Concentrate sadrži kapsule dobivene iz kvalitetnog ribljeg ulja i obogaćene vitaminom E djelotvorno su i najbolje sredstvo u prevenciji bolesti srca i krvnih žila, snizuju visok krvi tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, smanjuju rizik od srčanog infarkta, bol u kostima te jačaju imunitet. Mogu ih koristiti sve dobne skupine, djeca, odrasli, starije osobe, trudnice i dojilje.

Cijena:
120,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 gel kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita najbolje kapsule Omega 3
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Omega 3 masne kiseline polazišna su tvar za sintezu prostaglandina, tvari koje snizuju visok krvni tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, sprečavaju sljepljivanje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka.

Time smanjuju rizik od začepljenja krvnih žila i nastanka srčanog infarkta. Poznata je činjenica da eskimsko stanovništvo jedva poznaje ove bolesti te da je njihova prehrana izuzetno bogata ribom i plodovima mora.
Kod eskima omega 3 masne kiseline čine čak 13,1% ukupnog sadržaja masti u hrani, čak deset puta više nego kod stanovništva srednje Europe, što sa sobom nosi i 400 puta manju učestalost srčanog infarkta.

Za optimalnu funkciju živčanog sustava također je potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina, pa njihova primjena može dovesti do poboljšanja i u slučaju oboljenja živčanog sustava (multiplaskleroza, poremećaji pažnje i koncentracije kod djece, depresija).

Esencijalne masne kiseline, odnosno prostaglandini kao djeluju antiupalne tvari, tj. djelotvorno se primjenjuju u tretmanu mnogih kroničnih upala. Tako se kod reumatskih bolesti nakon višemjesečnog uzimanja znatno smanjuje jutarnja ukočenost i bolovi u zglobovima.

Kod odraslih osoba koje redovito uzimaju omega 3 riblje ulje, obrambena sposobnost organizma prema infekcijama mnogo je veća, jer je poznato da ove masne kiseline mobiliziraju imunitet.

Prema rezultatima istraživanja koje je proveo američki znanstvenik dr. David P. Rose, uzimanjem ribljeg ulja smanjuje se mogućnost nastanka raka pluća, kao i nastanak raka debelog crijeva.

Unos omega3 masnih kiselina putem današnje prehrane iznosi samo 2-10% potrebne količine pa je supementacija nužna za optimalno zdravlje.

Članak: Omega 3 i 6 masne kiseline i njihova uloga

PAŽNJA!
Nezasićene masne kiseline posebno su osjetljive na štetno djelovanje slobodnih radikala i u tom procesu mogu i same postati štetne (lipidna peroksidacija).
Zbog toga se osobama koje u većim količinama uzimaju nezasićene masne kiseline kao dopuna preporučuju antioksidansi.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Koncentrat ribljeg ulja 600 mg
EPA (eikozapentaenoična kiselina) 180 mg
DHA (dokozaheksaenoična kiselina) 120 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 gel kapsula
Cijena: 120,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 kapsula po 866 mg = 86,60 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF