Klikni za mobilnu verziju

Elektronički uređaji

Uređaj za filtiranje, alkalizaciju i ionizaciju vode - Aquarion
2.449,00 € | 1 kom.
Saznaj više o Aquarion proizvodu. Kupi Aquarion Uređaj za filtiranje, alkalizaciju i ionizaciju vode

Uređaj za filtiranje, alkalizaciju i ionizaciju vode

Aquarion proizvodi alkalnu ioniziranu, aktivnu vodu. Voda koja je oslobođena teških metala, klora i kemikalija, vodu bogatu kisikom, koja lakše prodire u naše stanice te takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva. Njegova najveća prednost je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizirane vode možemo vrlo uspješno suzbiti kiselost organizma.

 

Vanjskom uporabom zakiseljene vode možemo tretirati kožne promjene kao i velik broj različitih bolesti. Vrlo je važno spomenuti da uređaj osim same ionizacije proizvodi vodu za piće koja pomaže u zaštiti i ponovnom uspostavljanju zdravlja.


Calivita - Bio-Stone filter za Aquarion, turmalin, aktivni ugljen
99,50 € | 1 kom.
Saznaj više o Bio Stone zamjenskom filter proizvodu. Kupi BioStone filter

Zamjenski Bio-stone filter za Aquarion

Bio-stone filter je 0.01 višefazni mikronski filter, od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina.
Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu s time da ne mijenja okus i miris vode.


Samostalna biorezonantna terapija sa prenosivim biorezonantnim uređajem
700,00 € | 1 kom.
Saznaj više o BioHarmonex proizvodu. Kupi CaliVita proizvod

Samostalna biorezonantna terapija sa prenosivim biorezonantnim uređajem

BioHarmonex je prenosivi biorezonantni uređaj za samostalne biorezonantne terapije, a jednostavnost njegove upotrebe omogućuje od sada svima da se bez skupocjenih tretmana podvrgnu biorezonantnim terapijama bilo kada i bez obzira gdje se nalazili te da iskuse sve mogućnosti koje biorezonancija pruža u terapiji, prevenciji i poticanju samoizliječenja organizma.


Calivita elektronika - GoldMAX je magnet za ekološko i energetski učinkovito uklanjanje kamenca. Magnetizirana voda
119,90 € | 1 kom.
Saznaj više o GoldMax magnet proizvodu. Kupi magnet za uklanjanje kamenca

Magnet za uklanjanje kamenca

CaliVita GoldMAX je magnet za ekološko i energetski učinkovito uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.

 

Radi se o dva jaka, trajna magneta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji mijenja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezanje uz stijenke. Isto tako, djelovanjem GoldMAXa može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu.


CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF