Klikni za mobilnu verziju

Esencijalne Omega kiseline

Kvalitetne Omega 3 masne kiseline neophodne su za pravilan razvoj i funkcioniranje tijela, zdravlje srca i krvnih žila, mozga, očiju i zglobova. Korisne su također tijekom trudnoće i dojenja. Manjak unosa omega 3 uzrokuje niz različitih simptoma, a najčešće kognitivne poteškoće i kronične upale u tijelu.

Riblje ulje kapsule
23,90 € | 100 kaps.
Saznaj više o Chewable Omega 3 proizvodu. Kupi Chewable Omega 3

Omega 3 meke kapsule za žvakanje sa okusom limuna, za djecu i odrasle

Chewable Omega 3 sadrži koncentrat ribljeg ulja EPA i DHA (600 mg) koje odgovaraju 1000 mg ribljeg ulja, zbog obrade posebnim visokotehnološkim postupkom molekularne destilacije. Omega 3 djelotvorno su i najbolje sredstvo u prevenciji bolesti srca i krvnih žila, snizuju visok krvi tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, smanjuju rizik od srčanog infarkta, bol u kostima te jačaju imunitet. Mogu ih koristiti sve dobne skupine, djeca, odrasli, starije osobe, trudnice i dojilje.


Cholestone - za zdrav krvožilni sustav - Omega 3 i 6
24,50 € | 90 tabl.
Saznaj više o Cholestone proizvodu. Kupi Cholestone biljne tablete protiv kolesterola

Biljne tablete protiv masnoća, kolesterola i triglicerida u krvi

Ova formula sadrži prirodni izvor Omega 3 i 6 masnih kiselina iz lanenog ulja, jabučni pektin, krom, češnjak, lecitin te vitamine C i E.
Ovi visoko aktivni biljni nutrijenti nužni su kod prevencija nastajanja aterosklerotskih nakupina na krvnim žilama, za regulaciju vrijednosti kolesterola, masnoća, triglicerida i šećera te za ukupno zdravlje krvožilnog sustava.


Ulje žutog noćurka u kapsulama za smanjenje simptoma PMS-a
25,90 € | 100 kaps.
Saznaj više o Evening Primrose Oil proizvodu. Kupi Ulje žutog noćurka u kapsulama

Ulje žutog noćurka za smanjenje simptoma PMS-a, protiv akni i dermatitisa

Ulje žutog noćurka u kapsulama koristi se za smanjenje neugodnih simptoma PMS-a, smanjenje rizika od bolesti srca i krvnih žila, protiv dijabetesa, akni, kožnih bolesti, za sniženje razine kolesterola, tradicionalno se upotrebljava u slučaju hiperaktivnosti kod djece, aterosklerotičnih promjena, za poboljšanje funkcije mozga, želučanih tegoba...
Zbog svog svojstva da sprečava nastanak bora i usporava starenje kože, može se koristiti i direktnim nanošenjem na kožu.


Tekuća Omega 3
24,50 € | 250 ml.
Saznaj više o tekućoj omega 3 Kupi Tekuću Omega 3

Tekuća Omega 3 obogaćena prirodnom aromom limuna, odlično za djecu, trudnice, odrasle

Tekuća Omega 3 praktična je za osobe koji ne vole ili ne mogu gutati kapsule te osobito za djecu zbog puno boljeg okusa. Sadrži ulje jetre bakalara koja potječe iz pouzdanog čistog izvora. Omega 3 snizuju visok krvni tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, smanjuju rizik od srčanog infarkta, smanjuju bol u kostima te jačaju imunitet ne sadrži aditive, konzervanse, šećere, gluten, laktozu.


Omega 3 masne kiseline, kapsule ribljeg ulja
24,50 € | 100 kaps.
Saznaj više o Omega 3 proizvodu. Kupi Omega 3 masne kiseline, kapsule ribljeg ulja

Omega 3 kapsule ribljeg ulja protiv kolesterola, visokog tlaka i upala

Kapsule Omega 3 masnih kiselina dobivene iz kvalitetnog ribljeg ulja i obogaćene vitaminom E djelotvorno su sredstvo u prevenciji bolesti srca i krvnih žila, snizuju visok krvi tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, smanjuju rizik od srčanog infarkta, bol u kostima te jačaju imunitet.


CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF