Klikni za mobilnu verziju

Minerali

Minerali su nutrijenti koje ljudsko tijelo ne može proizvesti, prijeko potrebni za funkcioniranje organizma jer sudjeluju u različitim biokemijskim procesima kao što su regulacija metabolizma i ravnoteža tekućine u tijelu, kontrakcija mišića, sinteza proteina, proizvodnja energije, izgradnja kostiju ...

Kalcij citrat i magnezij sa vitaminom D i vitaminom K2 za bolju apsorpciju
21,50 € | 100 kaps.
Saznaj više o Strong Bones Plus proizvodu. Kupi Kaclij citrat i magnezij sa vitaminom D i K2

Kalcij citrat i magnezij sa vitaminom D i vitaminom K2 za bolju apsorpciju

Poznato je djelovanje kalcija i magnezija u prevenciji osteoporoze. Dodatno djeluju na opuštanje mišića, smanjenje simptoma alergija, optimalno funkcioniranje živčanog (antistresno djelovanje) i kardiovaskularnog sustava.
Vitamin D poznat je po pozitivnoj ulozi u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti, ali i po svojstvu da smanjuje bolove u leđima. Sadrži još i vrlo značajan vitamin K2 (menakinon) koji kao i vitamin D dodatno pospješuje apsorpciju kalcija, stoga je važan za jake kosti kao i zdrave zube. Ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi te u prevenciji kalcifikacije krvnih žila.


Kelirani cink u tabletama za jačanje imuniteta i osobe sklonim infekcijama
10,90 € | 100 tabl.
Saznaj više o Chelated Zinc proizvodu. Kupi kelirani cink u tabletama

Kelirani cink u tabletama za jačanje imuniteta i osobe sklonim infekcijama

Cink se preporučuje protiv akni i ljepšu kožu, osobama oslabljenog imuniteta i sklonim infekcijama te fizički aktivnim osobama i sportašima.
Kelirani (kelatirani) oblik cinka osigurava njegovu najveću biološku učinkovitost zbog maksimalne sposobnosti njegove apsorpcije.


Krom tablete za mršavljenje
19,50 € | 100 kaps.
Saznaj više o Chromium Max 500 proizvodu. Kupi CaliVita Chromium Max 500

Krom pikolinat za mršavljenje

Krom je neophodan za metabolizam glukoze i masti, pomaže kod dijeta i mršavljenja bez ikakvih nuspojava zbog čega se smatra esencijalnim mikroelementom u suvremenoj prehrani.


Kelirano željezo u tabletama obogaćeno vitaminom C i bioflavonoidima
12,90 € | 100 tabl.
Saznaj više o Iron Plus proizvodu. Kupi CaliVita kelirano željezo

Kelirano željezo u tabletama obogaćeno vitaminom C i bioflavonoidima

Tablete keliranog željeza izvrsno se apsorbiraju bez štetnog učinka na zube i probavu te bez opterećenja za želudac. Željezo pomaže kod rasta, potiče otpornost prema bolestima, sprečava nastanak zamora i slabokrvnosti te vraća izgubljeni tonus kože.


Magnezij, cink i vitamin B6 u jednoj tableti
18,50 € | 90 tabl.
Saznaj više o MagneZi B6 proizvodu. Kupi Magnezij tablete

Magnezij, cink i vitamin B6 u jednoj tableti

Magnezij može doprinijeti uravnoteženijem funkcioniranju živčanog sustava, održavanju zdravlja zubi i kostiju, kao i normalnom funkcioniranju mišićnog tkiva.
Vitamin B6 ima važnu ulogu u metaboličkim procesima, u stvaranju krvi, u čelijskoj diobi, a pored toga može doprinijeti i uravnoteženijem funkcioniranju imunološkog i živčanog sustava.
Cink stvara antioksidantsko djelovanje za obranu od štetnih oksidacijskih procesa u organizmu.
Ova formula sadržava idealnu kombinaciju sastojaka u obliku koje će tijelo lako i potpuno iskoristiti.


Mega Zinc CaliVita
12,34 € | 100 tabl.
Saznaj više o Mega Zinc proizvodu. Kupi Mega Zinc

Visoke doze - 50 mg cinka u svakoj tableti

Mega Zinc sadrži čak 50 mg keliranog cinka u svakoj tableti za maksimalnu apsorpciju! Cink je nužan za funkciju svake stanice, a posebno se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta te fizički aktivnim osobama i sportašima.


Kelirani minerali u tabletama
17,90 € | 100 tabl.
Saznaj više o Power Mins proizvodu. Kupi minerale u tabletama

Kelirani minerali u tabletama

Proizvod Power Mins sadrži optimalan odnos minerala čija se potpuna apsorpcija osigurava posebnim kemijskim oblikom kelata. Mineralne tvari i oligoelementi od životne su važnosti i moraju se suplementirati jer ih organizam ne proizvodi.


Kelatirani, kelirani selen u tabletama Pro Selenium
11,50 € | 60 tabl.
Saznaj više o Pro Selenium proizvodu. Kupi kelirani selen u tabletama

Kelirani Selen u tabletama - štiti od teških metala, usporava starenje tkiva, smanjuje stvaranje peruti ..

Poznat kao jedan od najjačih antioksidanasa u prirodi. Selen štiti organizam od djelovanja teških metala te je neophodan za zdrav reproduktivni i kardiovaskularni sustav.
Kelirani selen usporava starenje tkiva, neutralizira djelovanje više kancerogenih tvari te štiti od nastanka nekih tumorskih procesa. Selen smanjuje stvaranje peruti u kosi.


Kelirani kalcij i magnezij kapsule za snažne kosti
15,90 € | 100 kaps.
Saznaj više o Strong Bones 100 kaps. proizvodu. Kupi kelirani kalcij i magnezij kapsule

Kelatirani kalcijev karbonat i citrat i magnezij

Proizvod koji sadrži idealni omjer (2:1) kalcija i magnezija u keliranom obliku. Poznato je njihovo djelovanje u prevenciji osteoporoze.
Dodatno djeluju na opuštanje mišića, smanjenje simptoma alergija, optimalno funkcioniranje živčanog (antistresno djelovanje) i kardiovaskularnog sustava.


Kalcij citrat i magnezij za snažne kosti i prevenciju osteoporoze
32,50 € | 250 kaps.
Saznaj više o Strong Bones 250 kaps. proizvodu. Kupi CaliVita proizvod

Kalcij citrat i magnezij za snažne kosti i prevenciju osteoporoze

Proizvod koji sadrži idealni omjer (2:1) ova dva minerala u kelatnom obliku. Poznato je njihovo djelovanje u prevenciji osteoporoze.
Kalcij i magnezij djeluju na opuštanje mišića, smanjenje simptoma alergija, optimalno funkcioniranje živčanog (antistresno djelovanje) i kardiovaskularnog sustava.


CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF