Klikni za mobilnu verziju

Sport i rekreacija

Vitamini i dodaci prehrani za sportaše i rekreativce koji mogu pomoći kod izgradnje mišićne mase, brži oporavak organizma nakon treninga ili težih fizičkih napora te bolje iskorištenje i pretvorbu masnoća u energiju.

Arginin - aminokiselina za povećanje izdržljivosti kod fizičkih napora i sportaša
29,90 € | 100 tabl.
Saznaj više o Arginine Plus proizvodu. Kupi Arginin amonikiseline

Arginin za povećanje izdržljivosti kod fizičkih napora i sportaša

L-Arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koju kao dodatak prehrani koristimo zbog njene uloge u proizvodnji dušikovog oksida.
L-arginin je posebno važan u razdobljima bolesti i kroničnim stanjima kao što su hipertenzija, bubrežne bolesti, dijabetes tipa II, problemi s erekcijom muškaraca, neplodnosti i svim stanjima koja se odlikuju povećanom razinom enzima koji razgrađuje L-arginin (poznat kao arginaza).


Power Booster - Za prirodno poticanje hormona rasta te za izgradnju mišićne mase kod sportaša
25,90 € | 90 tabl.
Saznaj više o Natural HGH proizvodu. Kupi Power Booster

Za prirodno poticanje hormona rasta te za izgradnju mišićne mase kod sportaša

Power Booster je proizvod koji sadrži prirodne sastojke koji stimuliraju organizam na lučenje vlastitog hormona rasta te za izgradnju mišićne mase kod sportaša.
NAPOMENA: Proizvod Power Booster šaljemo iz centrale u Sloveniji u roku 2-4 radna dana. Trošak dostave uključen u cijenu.


CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF