Klikni za mobilnu verziju

OrganiCare TP - bijela glina

Pasta za zube sa bijelom glinom, kaduljom i okusom limuna

Pasta za zube s bijelom glinom, ugodnog okusa po limunu i kadulji dezinficira i izbjeljuje zube, temeljito ih čisti pa predstavlja savršeno rješenje za sve koji žele imati lijepe zube. Pogodno za osobe na homeopatskom tretmanu. Dermatološki testirano. Za svakodnevnu njegu usne šupljine cijele obitelji.

Cijena:
50,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 75 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita pastu za zube, glina
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Opis proizvoda

Posebno je osjetljivo područje ispod jezika gdje se vrši direktna i trenutačna apsorpcija u krvotok. Zato je vrlo važno u pastama za zube isključiti prisutnost kemijskih sastojaka koji povećavaju rizik od bolesti i alergija.

Pasta za zube s bijelom glinom, ugodnog okusa po limunu i kadulji dezinficira i izbjeljuje zube, temeljito ih čisti pa predstavlja savršeno rješenje za sve koji žele imati lijepe zube.
Pogodno za osobe na homeopatskom tretmanu. Testirano na nikal <1 ppm. Dermatološki testirano. Iz certificiranog organskog uzgoja.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav:
Ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis)  
Ulje kore limuna (Citrus limon)
Voda
Sorbitol
Hidratizirani silicijev dioksid
Ksilitol
Natrijev lauroil glutamat
Ksantan guma
Glicerin
Limonen
Kalijev sorbat
Kaolin
Geranial
Neral
Natrijev dehidroacetat
Doziranje/Upotreba:
Za bolji učinak koristiti proizvod više puta dnevno. Zadržati u ustima nekoliko minuta prije ispiranja.

Pakiranje: 75 ml.
Cijena: 50,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Iz certificiranog organskog uzgoja. Pogodno za osobe na homeopatskom tretmanu Testirano na nikal <1 ppm. Dermatološki testirano.

Neto količina: 75 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF