Klikni za mobilnu verziju

OxyMax

Tekući kisik za bolju opskrbu kisikom tkiva i stanica

OxyMax su kapi otopljenog stabiliziranog tekućeg kisika za bolju opskrbu kisikom svih tkiva i stanica. Izvrsno djeluje na cirkulaciju, poboljšanje sportskih performansi (pojačano stvaranje energije; sport, iscrpljenost), jačanje moždanih aktivnosti, uklanjanje otrova iz tijela te borbu protiv infekcija.

Cijena:
398,58 Kn (1€=7.53)
52,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 ml.

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita tekući kisik OxyMax
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444
Besplatna dostava!

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Ljudsko je tijelo izgrađeno od četiri osnovna elementa:
kisika, ugljika, dušika i vodika koji čine 96% tjelesne težine. Pritom čak 65% čini kisik. On je pored zdrave prehrane temelj zdravlja tijela i duha. Bez kisika nema održavanja života.

Disanje je proces u kojem tijelo uzima kisik iz zraka, a ispušta ugljični dioksid. Kardiovaskularni sustav omogućuje transport plinova između pluća i i stanica organizma. Sve to čini tzv. vanjsko disanje.

Unutarnje disanje pak, znači korištenje kisika u kemijskim reakcijama proizvodnje stanične energije - ATP-a.

Stanice samo u jednoj minuti mogu primiti gotovo jednu litru kisika. Veći dio kisika nalazi se vezan na hemoglobin, a manji je dio otopljen u plazmi.

U nedostaku kisika, proizvodnja energije drastično opada uz anaerobne procese koji uzrokuju gomilanje metaboličkog otpada te razvoj anaerobnih mikroorganizama.

Možemo reći da količina kisika bitno utječe na funkciju imuniteta i na procese čišćenja organizma. S druge strane, razina kisika u vodi i zraku smanjila se s 18% na oko 12% (pogotovo u gradovima).

Tu su i drugi štetni čimbenici: zračenje, nekvalitetna hrana, stres, nedostatak kretanja. Dokazano je i da uobičajena hrana (crveno meso, kava, gazirana pića) u procesu probave oslobađa puno vodikovih iona koji se vežu za kisik, te ga tako sustavno kradu organizmu.

OxyMax je voda obogaćena stabiliziranim kisikom koja, zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji, sadrži čak 12.000 puta veću količinu kisika od obične pitke vode!

U probavnom se traktu kisik resorbira u krvotok, a postignuta kemijska stabilnost onemogućuje nastajanje slobodnih radikala.

OxyMax djeluje već u probavnom traktu jer poboljšava razgradnju hrane, sprečava njeno truljenje, te čisti crijevni trakt od patogenih bakterija.

Dodan pitkoj vodi, OxyMax neutralizira neželjene učinke klorirane vode, te u vodi uništava mikroorganizme i parazite. Promjene, dakako, nastaju i u plazmi, gdje OxyMax povećava sadržaj kisika. Uz povećan pritisak kisika pospješuje se vezanje na hemoglobin i opskrba tkiva kisikom.

Učinci OxyMaxa:

  • pospješuje vezanje kisika na hemoglobin
  • povećava proizvodnju stanične energije ATP-a
  • pospješuje procese detoksifikacije
  • poboljšava apsorpciju vitamina i minerala
  • povećava koncentraciju kisika u kapilarama i cirkulaciju krvi
  • pospješuje izdržljivost kod tjelesnih napora
  • ublažava tegobe s disanjem
Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav 20 kapi (1 ml): (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Pročišćena voda obogaćena kisikom 1 ml
Natrij 2 mcg
Doziranje/Upotreba:
Promiješajte 20 kapi OxyMaxa 1 do 3 puta dnevno u čaši vode.

Pakiranje: 60 ml.
Cijena: 52,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

OxyMax se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci. Samo za oralnu uporabu. Izbjegavati kontakt sa očima. Obavezno upotrebljavati u razrijeđenom stanju.

Neto količina: 60 ml.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF