Klikni za mobilnu verziju

Papaya Plus

Papaja enzimi protiv želučanih tegoba, nadutosti i celulita

Papaya Plus ukusne tablete za cuclanje sadrže enzim papaje i probavne enzime biljnog porijekla koji imaju specifično djelovanje na probavu bjelančevina. Preporučuje se i kao dopuna kod problema celulita (mršavljenje), nadutosti, oboljenja zglobova, želučanih bolova.

Cijena:
146,92 Kn (1€=7.53)
19,50 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Enzimi su tvari koje pomažu odvijanje kemijskih procesa u organizmu zbog čega ih se naziva i biokatalizatorima.

Bjelančevine, masti i ugljikohidrati se dijeljenjem pod utjecajem probavnih enzima razlažu na aminokiseline, masne kiseline i jednostavne šećere, koji su veličinom prikladni za resorpciju i iskorištavanje u ljudskom tijelu.

Ozbiljniji poremećaji nastaju kao rezultat manjka ili viška želučane kiseline, manjka probavnih enzima, loše resorpcije u crijevu te konzumiranja hrane koja nadražuje probavni sustav.

Najčešći problemi vezani uz zdravlje probavnog sustava su loša probava, crijevne zaraze, nadimanje i upale (sindrom iritabilnog kolona, ulcerozni kolitis, gastritis, Chronova bolest), nepravilno pražnjenje crijeva (zatvor, proljev) itd.

Smetnje koje nastaju zbog nedostatka enzima mogu se jednostavno riješiti unošenjem nadomjestaka probavnih enzima. Danas se proizvode preparati biljnog porijekla koji u potpunosti probavljaju hranu, čak i vrlo teško probavljivu celulozu. Uzimanje hrane bogate celulozom, osobito ako nije dobro sažvakana, dovodi do napuhanosti (meteorizma), što je čest simptom kod velikog broja ljudi.

Proizvod Papaya Plus sadrži biljne enzime i enzim papaje od kojih je najvažnji papain, često nazivan biljnim pepsinom.

Papaja se već dugo koristi za smirivanje želučanih tegoba i liječenje crijevnih parazitnih bolesti.

Tablete papaje se cuclaju i finog su okusa, a papaja uz to što pospješuje probavu može ublažiti probleme osoba koje pate od oboljenja zglobova te pomaže osobama koje pate od upalnih bolesti i uzimaju kortikosteroide.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Prah ploda papaje (Carica papaya) 200 mg
Amilaze (iz gljivice Aspergillus oryzae) 30 mg
Lipaze (iz gljivice Rhizopus oryzae) 25 mg
Laktaze (iz gljivice Aspergillus oryzae) 5 mg
Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz lucerne, Medicago sativa) 1 mg
Doziranje/Upotreba:
Sažvakati 1 tabletu dnevno nakon obroka ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 19,50 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 90 tableta po 622 mg = 56,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF