Klikni za mobilnu verziju

ParaProtex

Kompleksan biljni preparat protiv parazita, gljivica i virusa

CaliVita Paraprotex je proizvod širokog spektra djelovanja s jedinstvenim sastavom koji na prirodan način pomaže organizmu u borbi protiv crijevnih parazita, virusa, bakterija i gljivica.
Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ljudi ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.

Cijena:
300,63 Kn (1€=7.53)
39,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Paraprotex
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Iako smo u 21. stoljeću, stari dobro poznati uzročnici bolesti - virusi, bakterije, gljivice i makro-paraziti prijete ljudskom organizmu.

Štoviše, lista se nadopunjuje novijim i sve patogenijim organizmima, od virusa AIDS-a, virusa hepatitisa C, priona koji uzrokuju BSE, do izrazito rezistentnih sojeva bakterija otpornih na antibiotike.

Glavne simptome i bolesti uzrokovane djelovanjem parazita možemo sažeti u ove najvažnije: manjak mineralnih tvari u organizmu, glavobolje, nesanica, škrgutanje zubima, nadutost, mučnina, povraćanje, probavne smetnje, premorenost, bolovi u leđima i vratu, alergije, kolitis, hipoglikemija, dijabetes, lupus, nepravilnosti štitnjače, pa čak i maligne pojave.

Parazit, naime oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vijek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti.

Paraprotex je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifugalnu zaštitu te inhibira rast nekih virusnih agenasa.

ParaProtex djelovanje

ParaProteX čini jedinstvena kombinacija devet biljaka koje sadrže velik raspon vitamina, minerala i fitokemikalija.

Aktivne tvari iskazuju antiparazitno djelovanje na preko 800 različitih organizama, od virusa i bakterija do gljivica i makroparazita, a pritom djeluju zaštitno na crijeva i crijevnu floru.

Oni potiču probavu i eliminaciju sluzi (koja je idealno stanište za štetne organizme) iz probavnog trakta, pomažu razgradnju hrane, sprečavaju njeno truljenje i stvaranje štetnih plinova te doprinose proizvodnji potrebne količine želučanih sokova odgovarajućeg sastava.
Ove su tvari izuzetno korisne kod problema sa žuči, pospješuju njenu sekreciju i smiruju žučne kolike.

Mirta štiti jetru od štetnog djelovanje lijekova i toksina i pomaže u poboljšanju njenih funkcija.

Aktivne tvari Paraprotexa mogu pomoći kod lošeg zadaha, dijareje, pokvarenog želuca, gastrointestinalnih čireva te kod zacjeljivanja membrane stanica sluzokože, uključujući desni, dušnik, želudac i tanko crijevo.
Koristi se kao detox u tretiranju kožnih problema (čirevi, ekcem i herpes).

Osim što čisti organizam, djeluje imunostimulirajuće, protuupalno i antioksidativno.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Rangunski puzavac (crveni jasmin) 150 mg
Mirišljava pepeljuga 100 mg
Ekstrakt žutike 50 mg
Mirta 50 mg
Ulje karanfilića 50 mg
Tahebo čaj, ekstrakt 50 mg
Prah crnog oraha 37,5 mg
Ulje oraha 37,5 mg
Ekstrakt sjemenki grejpa 25 mg
Češnjak 12,5 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 tableta
Cijena: 39,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Neto količina: 100 tableta po 1000 mg = 100,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF