Klikni za mobilnu verziju

Pro-STP

Biljni preparat za probleme prostate

PRO-STP sadrži osam biljnih ekstrakata i mineralnih tvari u jednoj tableti koje učinkovito pomažu kod problema prostate, ublažavaju teškoće i probleme sa mokrenjem i grčeve, djeluju antipiretički i dezinfekcijski te poboljšavaju hormonalnu ravnotežu ne uzrokujući smanjenje libida i potencije.

Cijena:
275,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 60 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita prirodni lijek-tablete za prostatu
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Prostata je žlijezda koja je posebno ugrožena u zrelijoj životnoj dobi, uslijed narušene hormonalne ravnoteže i djelovanja slobodnih radikala.
Problemi s prostatom
spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca,a uslijed hormonalnih promjena koje prate životnu dob, benigno povećanje prostate javlja se kod 80% muškaraca.

Bolest prostate se razvija postepeno, a karakteristične tegobe i simptomi su često i učestalo mokrenje, tanje i isprekidano mokrenje te nekontrolirano kapanje mokraće. Pored neugodnosti prouzrokovanih bolovima i simptomima koji mogu utjecati na spolni život, sve češće dolazi do pojave malignih oboljenja pa je tako rak prostate drugi po učestalosti kod muške populacije.

Osim redovite kontrole, muškarci danas imaju na raspolaganju cijeli arsenal prirodnih ljekovitih tvari koje pozitivno djeluju kod problema s prostatom.
Aktivni sastojci u tabletama Pro-STP-a (ProState Power-a) prvenstveno služe u preventivne svrhe, ali su učinkoviti i u otklanjanju već postojećih poteškoća nastalih oboljenjima prostate.

Bogat sadržaj pomno odabranog bilja i minerala osigurava najpotrebnije aktivne tvari za zdravlje prostatičnog tkiva, jednom riječju - prirodni lijek za zdravlje prostate.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Ekstrakt ploda Sabal palme (serenoa repens) std. 45% EFA i sterola, 1:1 300 mg
Ekstrakt lišća koprive (Urtica dioica) 150 mg
Prah sjemenki lana (Linum usitatissimum) 150 mg
Kompleks biljnih sterola (40% beta sitosterola) 100 mg
Likopen 2,50 mg
Ekstrakt ploda crnog papra (Bioperin®; piperin - Piper nigrum) 1 mg
Cink 15 mg 150%
Selen (L-selenometionin) 80 mcg 145%
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 60 kapsula
Cijena: 275,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod abdominalne boli, ileusa, otežanog gutanja, o hormonima ovisnih tumora, poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Osobe koje uzimaju lijekove za snižavanje kolesterola trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Vremensko ograničenje primjene: 4 tjedna.

Neto količina: 60 kapsula po 1038,44 mg = 62,31 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF