Klikni za mobilnu verziju

Pure Yucca

Juka za detoksikaciju organizma, protiv kroničnog umora te upalnih bolesti debelog crijeva

Juka je vrsta palme bogata saponinima koji potiču rad crijeva i limfe. Zbog izuzetne sposobnosti detoksikacije organizma, juka blagotvorno djeluje kod problema zglobova (giht), probavnog sustava i kroničnog umora. Preporučuje se periodično uzimanje u svrhu čišćenja organizma.

Cijena:
99,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 100 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi  Juka, Pure Yucca
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Juka je zimzelena biljka koja spada u porodicu ljiljana (Liliaceae), a zbog svog se specifičnog djelovanja štuje već stoljećima. Juka utječe na ljudsko tijelo na mnoge načine, ali najvažnije je njezino detoksikacijsko djelovanje.

U čemu je tajna Juke i njezinih detoksifikacijskih svojstava?

Da bismo to bolje shvatili, trebamo znati da ta biljka živi u izuzetno nepovoljnim klimatskim uvjetima - noću podnosi hladnoću i mraz, a sredinom dana nemilosrdne vrućine. Otporna je i na jake orkanske oluje i potpunu sušu koja može potrajati mjesecima. Zbog njezine velike iscjeliteljske moći dobila je naziv drvo života.

Ekstrakt juke sadrži brojne enzime, saponin, klorofil, antioksidanse i niz drugih aktivnih tvari. Svojim diuretskim djelovanjem i ubrzavanjem metaboličkih procesa pojačava izlučivanje otpadnih i toksičnih tvari iz tijela, čime bitno poboljšava opće stanje organizma.

Od velike je pomoći kod problema debelog crijeva, kojih je danas puno zbog stila života i načina prehrane. To je naročito izraženo kod starije populacije gdje gotovo svaka treća osoba ima neugodne smetnje i simptome kronične upale debelog crijeva.
Kronične upalne bolesti debelog crijeva (katar, polipi, Crohnova bolest, Colitis ulcerosa) i reumatske bolesti su bolesti metabolizma kod kojih saponini juke iskazuju umirujuće i detoksifikacijsko djelovanje.

Ova biljka poboljšava duhovno-tjelesnu ravnotežu, osigurava bolje opće stanje organizma, a s obzirom da jača imunitet, štiti i od raznih infekcija i bolesti. Istovremeno, snižava razinu kolesterola u krvi i štiti organizam od stresa. Juka također pospješuje i savršeno usklađuje apsorpciju potrebnih hranjivih tvari u crijevima.

PAŽNJA!
Tijekom korištenja juke preporučujemo povećan unos vode (2 litre vode). Zbog potencijalnog izlučivanja kalija iz organizma (hipokaliemija) preporučujemo dodatni unos voća i povrća bogatog kalijem ili proizvode Ocean21, Spirulina Max, ili Power Mins, koji sadrže kalij. Tijekom korištenja može doći do pojačanog mokrenja zbog diuretskog svojstva juke.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Mljevena stabljika juke 500 mg
Doziranje/Upotreba:
2 do 5 kapsula dnevno (s dosta tekućine) ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 99,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 100 kapsula po 600 mg = 60,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF