Klikni za mobilnu verziju

CoQ10 Lozenges

Koenzim Q10 u tabletama

Prednost Koenzim Q10 tableta je u tome što se stavlja pod jezik čime se omogućava njegova apsorpcija direktno u krvotok putem žlijezda slinovnica. Djelovanje mu je tako puno brže i snažnije.

Cijena:
165,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 30 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CoQ10 Lozenges koenzim
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Koenzim Q10 ili ubikinon djeluje kao katalizator koji ubrzava i usmjerava energetske procese.

Obzirom da se proizvodnja koenzima Q10 smanjuje proporcionalno starenju nakon 35. godine života nužno ga je unositi putem hrane ili kao dodatak prehrani. Coenzyme Q10 je snažan antioksidans. Sličan E vitaminu, učinkovito štiti membrane stanica od slobodnih radikala, neutralizirajući slobodne radikale koji su nusprodukti stvaranja energije u mitohondrijima.

Koenzim Q10 se koristi kao dodatak terapiji mnogih kardiovaskularnih bolesti, kao što su ishemija, srčana aritmija, hipertenzija ili angina pektoris.

Bolesti srca vodeći su uzrok smrtnosti u razvijenijim zemljama, gdje je svaka druga smrt povezana s bolestima srca i krvnih žila. Istraživanja dodatno ukazuju da veliki broj lijekova (npr. betablokatori, antihipertenzici, hipolipemici) mogu ometati prirodnu sintezu CoQ10 u organizmu, baš kada je ona srcu najpotrebnija.
Upravo je zato dodatni unos CoQ10 neophodan, jer je njegovo zaštitno i energetsko djelovanje u organizmu od životne važnosti upravo kod starije populacije i srčanih bolesnika.

Koenzim Q10 štiti želudac i dvanaesnik te može sudjelovati i u sanaciji ulkusa. Druga istraživanja ukazuju na povoljno djelovanje koenzima Q10 u slučaju tretiranja različitih alergija, astme i respiratornih bolesti, nekih degenerativnih oboljenja centralnog živčanog sustava (Alzheimerova bolest, multiplaskleroza i sl.), pa i u nekim oblicima shizofrenije.
Dobri se rezultati postižu primjenom koenzima Q10 u usporavanju starenja, kod bolesti desni, migrenskih glavobolja te dijabetesa. Sporedni učinci koenzima Q10 ne postoje.

PAŽNJA!
Proizvod treba čuvati dalje od izvora svjetlosti i topline, jer se kvaliteta koenzima Q10 gubi pri temperaturama višim od 35° C. Trudnice i dojilje trebale bi se konzultirati sa stručnom osobom ili liječnikom prije početka korištenja koenzima Q10.

PREDNOST CoQ10 Lozenges tableta:
stavlja se pod jezik čime se omogućava njegova apsorpcija direktno u krvotok putem žlijezda slinovnica. Djelovanje mu je tako puno brže i snažnije.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Koenzim Q10 30 mg
Doziranje/Upotreba:
Za zdrave osobe i za prevenciju bolesti: ..........1 tabl dnevno
Za CV bolesnike: ..........................................3 -4 tabl dnevno
Osobe oboljele od malignih bolesti: ............3-10 tabl dnevno
U slučaju glavobolje i drugih bolova staviti 2 tablete odjednom pod jezik (uz 20 kapi OxyMax-a u čaši vode)
Osobe sa neurološkim problemima
(skleroza, Parkinson, Alzheimer, oporavak nakon moždanog udara): ......................................................3-10 tabl dnevno

Pakiranje: 30 tableta
Cijena: 165,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 30 tableta po 480 mg = 14,40 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF