Klikni za mobilnu verziju

Super Mega CoQ10 Plus

Visoke doze Koenzima Q10 protiv migrena i energiju srca

Prirodni koenzim Q10 nadopunjen antioksidantima, beta karotenom, vitaminom E i selenom za zaštitu i energiju srca.
Dobri se rezultati postižu primjenom koenzima Q10 u usporavanju starenja, kod bolesti desni, migrenskih glavobolja te dijabetesa...

Cijena:
338,30 Kn (1€=7.53)
44,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 30 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Koenzim Q10
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Koenzim Q10 ili ubikinon djeluje kao katalizator koji ubrzava i usmjerava energetske procese.

Obzirom da se proizvodnja koenzima Q10 smanjuje proporcionalno starenju nakon 35. godine života, nužno ga je unositi putem hrane ili kao dodatak prehrani.

Coenzyme Q10 je snažan antioksidans. Sličan E vitaminu učinkovito štiti membrane stanica od slobodnih radikala, neutralizirajući slobodne radikale koji su nusprodukti stvaranja energije u mitohondrijima.

Također sprječava oksidaciju LDL-a u krvnim žilama koja vodi nakupljanu plaka na stijenkama žila i njihovoj nepropusnosti.

To najčešće rezultira aterosklerozom koja je glavni uzročnik visokog krvnog tlaka, moždanog ili srčanog udara, bubrežnih tegoba, bolnog i teškog hodanja, angine pektoris itd.

Kome se preporučuje:

Još od svog otkrića koenzim Q10 se koristi kao dodatak terapiji mnogih kardiovaskularnih bolesti, kao što su ishemija, srčana aritmija, hipertenzija ili angina pektoris.

Dobri se rezultati postižu primjenom koenzima Q10 u usporavanju starenja, kod bolesti desni, migrena te dijabetesa. Sporedni učinci koenzima Q10 ne postoje.

PAŽNJA!
Proizvod treba čuvati dalje od izvora svjetlosti i topline, jer se kvaliteta koenzima Q10 gubi pri temperaturama višim od 35° C. Trudnice i dojilje trebale bi se konzultirati sa stručnom osobom ili liječnikom prije početka korištenja koenzima Q10.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Koenzim Q10 120 mg
Beta karoten 600 mcg
Vitamin E (DL-alfa-tokoferil actat) 10 mg 83%
Selen (L-selenometionin) 10 mcg 18%
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 30 kapsula
Cijena: 44,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 30 kapsula po 595 mg = 17,85 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF