Klikni za mobilnu verziju

Rhodiolin

Rhodiola rosea koncentrat protiv stresa, depresije i smirenje živaca

Proizvod Rhodiolin sadrži biljku rhodiola rosea koja jača našu sposobnost prilagodbe stresnim situacijama te umanjuje štete koje kroničan stres iskazuje našem imunološkom, hormonskom i krvožilnom sustavu.
Ne umanjuje motoričke funkcije i ne uspavljuje,
već naprotiv značajno podiže fizičku izdržljivost i mentalne funkcije.

Cijena:
300,63 Kn (1€=7.53)
39,90 €

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 120 kapsula

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Rhodiolin
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Stres je životna činjenica od trenutka nastanka života na zemlji. Akutni stres je sastavni dio života svakog organizma i tisućljećima unazad, pokazao se kao pozitivan i motivirajući, pomažući jedinki da preživi opasne situacije.

Međutim za čovjeka današnjice, važno je razumjeti kronični stres koji uzrokuje promjene u hormonalnoj ravnoteži, umanjuje fizičku snagu i mentalnu sposobnost, doprinosi emocionalnoj nestabilnosti i depresiji, nesanici i razdražljivosti, slabi imunitet, dovodi do srčane aritmije i krvožilnih bolesti i seksualne disfunkcije.

Osnovni zahtjev za uspješan život je prepoznati stres kao glavni problem današnjice, a ostati zdrav danas znači uspješno se oduprijeti stresu ili mu se prilagoditi.

Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea (ružičasti žednjak) poznata i kao zlatni korijen, stoljećima se uspješno primjenjuje protiv stresa i za povećanje psiho-fizičkih sposobnosti.

Stručnjaci definiraju stres kao skup reakcija prilagodbe organizma na razne poticaje (stresori) kao što su osjećaji, prehrana, užurbano življenje, neizvjesnost, buka, zagađenje, preopterećenost, itd...

Rhodiola Rosea je najbolji prirodni adaptogen koja može smanjiti štetni utjecaj stresa na organizam, podižući imuno i usklađujući hormonalni sustav. Najvažnije aktivne komponente u biljci Rhodiola Rosea su rozavin i salidrozid.

Njihov međusobni omjer je od izuzetnog značaja, a u proizvodu Rhodiolin ti se aktivni sastojci nalaze u idealnom omjeru (koncentrat 5:1), čime osiguravaju visoku kvalitetu i djelotvornost proizvoda.

Oni svojim djelovanjem doprinose proizvodnji serotonina i dopamina te na taj način mogu pozitivno djelovati općenito na živčani sustav, kod problema aritmije, smanjenja osjećaja boli, pomažu kod depresije, doprinose regulaciji krvnog tlaka, potiču libido te povećavaju tjelesnu izdržljivost i ubrzavaju oporavak cjelokupnog organizma nakon aktivnosti.

Uklanjajući štetne utjecaje stresa, Rhodiolin (bez recepta) preporučuje se kod problema dijabetesa, srčanih bolesnika te u stabilizaciji funkcija žlijezda sa unutarnjim lučenjem (štitna žlijezda).

Nisu zabilježene nikakve nuspojave korištenjem biljke rodiole, a znanstvena istraživanja ukazuju i na njeno moguće antimutageno djelovanje te jačanje kognitivnih funkcija (sposobnost učenja i pamćenja).

Više informacija o Rhodioli>

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Rhodiola Rosea (koncentrat korijena Rodiole crvene 5:1, što odgovara 500mg praha) 100 mg
Cink 5 mg 50%
Doziranje/Upotreba:
1 do 2 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 120 kapsula
Cijena: 39,90 €
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Neto količina: 120 kapsula po 510 mg = 61,20 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF