Klikni za mobilnu verziju

Smokerade

Zaštita od toksina iz zagađenog zraka i cigaretnog dima

Jedinstvena formula koja uključuje prirodne antioksidanse, elaginsku kiselinu i biljke za učinkovitu zaštitu organizma od utjecaja slobodnih radikala iz okoline (ispušni plinovi, cigarete).
Preporučuje se i osobama s problemima dišnog sustava i sinusa, te svim aktivnim i pasivnim pušačima. Svakodnevni proizvod za urbanog čovjeka.

Cijena:
145,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Smokerade zaštitu od cigaretnog dima
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Smokerade je proizvod nove generacije, bogat tvarima koje štite organizam od toksina iz okoline, ublažavajući štetne učinke slobodnih radikala.
Pažljivo birani sastojci ublažavaju štetne posljedice aktivnog i pasivnog pušenja, djelovanja ispušnih plinova i smoga, smanjuju neugodne simptome apstinencije, te pomažu efikasnije čišćenje organizma od nakupljenih otrova.

Specifičan sastav čini Smokerade idealnim i za jačanje imuniteta te kod problema sinusa.
Ekstrakt cayenne paprike pomaže rad dišnih organa, štiti želudac i pozitivno djeluje kod problema čira.

Elaginska kiselina štiti stanice organizma.
Vitamini C i E, koenzim Q10, cink, selen i zeleni čaj poznati su antioksidansi koji u ovoj kombinaciji sinergistički djeluju u zaštiti krvnih žila, pluća i srca, pridonoseći tako lakšoj regeneraciji organizma.

Proizvod koji bi kontinuirano trebali uzimati svi pušači za smanjenje negativnih posljedica pušenja, ali i nepušači (pasivni pušači), zbog fenomena pasivnog pušenja i sveopćeg povećanja zagađenja u urbanim sredinama.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Cayenne paprika 300 mg
Elaginska kiselina 5 mg
Vitamin C 60 mg 75%
Vitamin E 10 mg 83%
Cink 5 mg 50%
Selen 20 mcg 36%
Koenzim Q10 2,5 mg
Ekstrakt zelenog čaja (std.20% polifenola) 5 mg
Doziranje/Upotreba:
1 do 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 145,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Nije namijenjeno djeci. Može izazvati nadražaj želučano-crijevne sluznice. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Neto količina: 90 tableta po 902 mg = 81,18 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF