Klikni za mobilnu verziju

CaliVita International

ORANGE, obrt za marketing i usluge ovlašteni je distributer CaliVita prirodnih dodataka prehrani koja već više od 15 godina na području lijepe naše promiče zdrav način života i konzumiranje kvalitetnih dodataka prehrani kao sastavni dio modernog načina života te kao nezaobilaznu potporu organizmu u borbi protiv suvremenih bolesti i tegoba.
Kroz taj period okupili smo niz stručnjaka iz područja nutricionizma kroz koje vam možemo pružiti stečeno znanje i iskustvo u rješavanu različitih tegoba.

O CaliVita Tvrtci

Konzumiranje dodataka prehrani je koristan sastavni dio modernog načina života. Od velike je važnosti koje proizvode i sastojke konzumirate. CaliVita International ulaže sve napore da bi svojim kupcima pružila ono što je za njih najbolje.

CaliVita® International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, dinamičnog razvoja koja putem svoje djelatnosti širi ideju zdravijeg i uspješnijeg života.
Već punih 30 godina u Hrvatskoj sa zadovoljstvom i uspjehom promiče značaj nadopunjavanja svakodnevne prehrane esencijalnim, životno važnim hranjivim tvarima. Neodstupanjem od vrhunskih standarda u proizvodnji te stručnim savjetodavnim pristupom prilagođenim svakom pojedincu, s pravom je postala predvodnica u svojoj struci.

Pozivamo vas da i vi pronađete svoje omiljene proizvode koji će pored redovne tjelesne aktivnosti i zdrave uravnotežene prehrane, pozitivno utjecati na kvalitetu vašeg života. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u obitelj CaliVita® International.


CaliVita - Calfit d.o.o. Bednjanska Zagreb

Sjedište CaliVita International u Hrvatskoj (Bednjanska 8A, Zagreb)

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Kvaliteta proizvoda osnova je uspješnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki CaliVita proizvod ima 100% garanciju kvalitete, čime se jamči sigurnost i zadovoljstvo svakog potrošača.

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Velika većina CaliVita proizvoda proizvedena je u farmaceutskom okruženju u SAD. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (cGMP) te pod striktnom kontrolom FDA - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Pažljivo birane sirovine izvor su aktivnih tvari koje potječu isključivo iz prirodnog izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim time i njihovu djelotvornost. U europskoj distribuciji, gdje su CaliVita proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, sve sestrinske tvrtke i uvoznici tijesno surađuju sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bi se osigurala usklađenost CaliVita proizvoda s lokalnom regulativom.

Stroga kontrola kvalitete

CaliVita International svojim potrošačima nastoji osigurati najbolje. To ne znači samo da je smjer razvoja proizvoda određen vašim potrebama, već također da više od 3000 iskusnih i predanih profesionalaca širom svijeta neumorno radi kako bi osiguralo da su CaliVita proizvodi utemeljeni na posljednjim rezultatima i razvoju medicinskih istraživanja.

Kako sirovine postaju gotov proizvod, proizvodi se podvrgavaju višestrukim testiranjima. 12.000 testova godišnje osigurava da više od 500 sastojaka na tržište dospiju čisti te vrhunske kvalitete.

Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI, iz prirodnih materijala - visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
  • KELATNI OBLIK (omogućuje sigurnu i bolju resorpciju)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo djelovanje)
  • LAKO PROBAVLJIVI - većina CaliVita preparata uzima se na tašte bez želučanih poteškoća
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisu toksični i ne oštećuju sluznicu
  • CIJENE CaliVita proizvoda znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika (veča pakiranja, manje i prihvatljive cijene)


CaliVita certifikati kao dokaz iznimne kvalitete:

FDA

U.S. Food and Drug Administration
CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja CaliVita dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

USDA

United States Department of Agriculture
Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

EU Organic

European Union organic logo
Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

CE

Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF