Klikni za mobilnu verziju

Poštovani posjetitelji i kupci,

kupujte kod nas vrhunske prirodne dodatke prehrani direktno od uvoznika po najnižim cijenama u RH.


Opcija 1. Postanite povlašteni kupac (član)
Opcija 2. Standardni kupacOPCIJA 1. POVLAŠTENI KUPAC (član)

Jednostavno je!
Prvom kupnjom iznad 300 kn putem web shopa www.vitamini-hr.com postajete povlašteni kupac (član)!

Naručite u našem web shopu bilo koji proizvod / proizvode iznad 300 kn i odmah ostvarujete pogodnosti CaliVita članstva u trajanju od godine dana uz besplatnu dostavu.

    Pogodnosti:
  • dobivate veliki katalog proizvoda, člansku iskaznicu, ostali korisni materijali
  • brza dostava GLS ili OverseasExpress-om u roku 24/48 sati do kućnog praga *
  • kupnja proizvoda sa dodatnim popustima (za proizvode na akciji)
  • godišnja pretplata na časopis CaliNews **
  • nema članarine ni bilo kakvih troškova, jednostavno produženje kupovinom proizvoda ***
  • nema nikakvih obaveza, uvjeta i kriterija po kojima se kupuju proizvodi

NAPOMENA:
Prilikom svake slijedeće kupovine nije bitan iznos narudžbe da biste koristili navedene članske pogodnosti.


OPCIJA 2. STANDARDNI KUPAC

Ukoliko iznos kupovine ne prelazi 300 kn i dalje možete kupovati po najnižim cijenama uz trošak dostave od 15,00 kn te bez navedenih pogodnosti.

 

 

 

 


* Besplatna dostava za sve naružbe iznad 300Kn. Uobičajeno vrijeme dostave na navedenu adresu je 24/48 sati, a dostava na otoke je 24/72 sata.

** Primajte besplatno na kućnu adresu časopis CaliNews te tako budite u korak sa najnovim dostignućima u svijetu nutricionizma i alternativne medicine, saznajte što je novo u našem asortimanu, koja prava i pogodnosti imate kao povlašteni kupci (članovi), čitajte razne korisne članke i saznajte sve što dosad niste znali o raznim bolestima, prevencijama, kako liječiti ...

*** Imam li kakvih obaveza kao registrirani povlašteni kupac (član)?
Ne. Svatko može kada, što i ako želi kupovati ili iskoristiti pogodnosti koje članstvo nudi. Članstvo je neobvezujuće. (Nema plaćanja članarine). Dakle, nemate nikakvih obaveza kupovine ili bilo kakvih drugih obaveza.

*** Koliko traje članstvo i kako se može produžiti?
Članstvo traje do kraja tekuće kalendarske godine. Registriranim i povlaštenim kupcima koji su se registrirali nakon 01.07.. članstvo vrijedi do kraja sljedeće kalendarske godine.
Produženje članstva postiže se višestrukom kupovinom tijekom kalendarske godine u ukupnom iznosu od 375 kn. Kada iznos dosegne zadanu vrijednost (na jednom ili više računa) u datoj godini, članstvo će automatski biti obnovljeno za sljedeću kalendarsku godinu sa svim ostvarenim pogodnostima.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info @ vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF