Klikni za mobilnu verziju

VirAgo

Protiv virusa, bakterija, gljivica, simptoma herpesa i za jačanje imuniteta

Aktivne tvari u VirAgu preporučuju se prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma od čestih, zaraznih virusnih oboljenja, bakterija, gljivica..

Cijena:
190,00 Kn

Proizvođač: CaliVita International®

Pakiranje: 90 tableta

Dostupnost: Na zalihiDostupnost: Trenutno Nedostupno

Kupi CaliVita Virago protiv virusa i simptoma herpesa
ili naručite proizvod pozivom na broj
091 47 44 444

CaliVita dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a. Proizvodi su u potpunosti u skladu sa lokalnom i legislativom Europske unije.

Opis proizvoda

Naš imunitet ima važnu ulogu u zaštiti organizma od raznovrsnih oboljenja. A da bi imunološki sustav besprijekorno funkcionirao, moramo ga čuvati i jačati.

Mačja kandža protiv virusa

Koru, listove i korijenje Mačje kandže, Južno-Američki indijanci već više od 2000 godina koriste za liječenje mnogobrojnih oboljenja.
Prema ispitivanjima dokazana su slijedeća svojstva ove biljke: sprječavanje nastajanja upala, uništava viruse i štetne slobodne radikale. Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi koji značajno pospješuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tijela.

Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospješuju parasimpatične funkcije vegetativnog živčanog sustava, odnosno pomažu u opuštanju.
U Europi je mačja kandža poznata zbog svojeg svojstva sprječavanja malignih oboljenja. Također su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

Cink
ima izuzetno značajnu ulogu u pravilnom radu imunološkog sustava koja se ne može zamijeniti ni jednim drugim oligo elementom. Znanstveno je dokazano da što manje cinka ima u organizmu to je slabiji imunološki sustav. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama.

Ekstrakt lista masline:
Čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni znanstveni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne bakterije). Također se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma kroničnog umora.

Purpurni zvončić:
Jedan od najpoznatijih stimulansa imunološkog sustava u biljnom svijetu, koje također ima i antivirusno svojstvo. Sprječava širenje virusa herpesa i influence (gripe), jača obrambenu moć organizma prema nespecifičnim oboljenjima i sprječava širenje parazita.

Pau d' Arco: Taheboo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike.
Svojstva: jača imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa. Ima atioksidativna i antimutagena svojstva, smanjuje bolove i upale. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.

Lizinska aminokiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprječava širenje virusa herpesa, ima specifično antivirusno djelovanje.

Specifikacije
www.vitamini-hr.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Ekstrakt lista masline 80 mg
Ekstrakt korjena Ehinacee 25 mg
Mačja kandža 60 mg
Kora biljke Pau d'Arco 30 mg
Cink 10 mg 100%
Doziranje/Upotreba:
3 x po 1 tabletu dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Pakiranje: 90 tableta
Cijena: 190,00 Kn
Deklaracija i ostala upozorenja za "dodatak prehrani"

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama i djeci mlađoj od 1 godine. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a. Vremensko ograničenje primjene: 2 tjedna

Neto količina: 90 tableta po 702 mg = 63,18 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com
CaliVita proizvodi online biljna ljekarna

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF